ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τεξέιρα: «Ήταν σωστή η απόφαση να είμαι στην ΑΕΛ»

«Έμεινα άφωνος με το πάρτι που έκαναν οι οπαδοί μας», είπε ο Πορτογάλος αμυντικός σε μέσο ενημέρωσης της πατρίδας του

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του (www.noticiasaominuto.com ) ο Αντρέ Τεξέιρα. Ο Πορτογάλος αμυντικός, μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ΑΕΛ, τον τρόπο που το πανηγύρισε ο κόσμος, αλλά και για την κάρτα φιλάθλου.

Πως είσαι μετά το τέλος της χρονιάς;
Αυτή η χρονιά τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα. Έπαιξα σε όλα τα παιχνίδια. Τόσο ατομικά αλλά και συλλογικά τα πράγματα πήγαν πολύ καλά. Σε συλλογικό επίπεδο πήραμε το Κύπελλο και πήραμε τη πρόκριση για τα προκριματικά του Europa League.

Πως νιώθεις μετά το Κύπελλο;
«Ήταν ένα φανταστικό και εντυπωσιακό συναίσθημα. Ήταν μια μοναδική στιγμή για να ζήσουμε αυτό το πάρτι, τόσο για τους παίκτες αλλά και τους οπαδούς μας. Ο σύλλογος είχε να κερδίσει το Κύπελλο εδώ και 30 χρόνια. Ήταν κάτι που ήθελαν όλοι. Έμεινα άφωνος με το πάρτι που έκαναν οι οπαδοί μας.»

Πώς είναι η σχέση μεταξύ παικτών και οπαδών;
Η σχέση είναι καλή... Φέτος οι οπαδοί δεν είχαν έντονη παρουσία, επειδή υπάρχει ένα πρόβλημα με τη κάρτα φιλάθλου. Οι περισσότεροι από τους οπαδούς δεν συμμετείχαν και είναι ενάντια σε αυτό και τα γήπεδα ήταν άδεια. Η ΑΕΛ έχει πολλούς οπαδούς, όπως φαίνεται στο πάρτι στη Λεμεσό. Νιώθω πολύ αγαπητός στον δρόμο από τους φίλους της ομάδας μου.

Πως είναι η Κύπρος;
«Είναι μια πολύ καλή χώρα για μένα. Μόνο καλά πράγματα έχω να πω για τη Κύπρο. Ο καιρός είναι πολύ καλός. Πάντα ζεστός και σπάνια βρέχει. Το χειμώνα είναι κρυο αλλά δεν συγκρίνεται με την Πορτογαλία. Είναι μια ασφαλής χώρα. Μερικές φορές αφήνω ανοικτό το αυτοκίνητο και κανείς δεν μου το κλέβει. Τη νύχτα μπορείς να περπατήσεις ήσυχα στους δρόμους»

Τι γίνεται με τη γλώσσα;
«Η γλώσσα... Δεν ξέρω τίποτα (γέλια). Ξέρω λίγα λόγια με συζήτηση με κάποιον στα ελληνικά δεν μπορώ. Είναι πολύ δύσκολο. Ωστόσο, σκέφτομαι να προσπαθήσω να μάθω»

Η επικοινωνία γίνεται στα Αγγλικά;
Ναι, όλοι μιλούν την αγγλική γλώσσα. Οι παίκτες, οι προπονητές, οι άνθρωποι. Με τα αγγλικά μπορούμε να επικοινωνούμε με όλους.

Δεν λυπάσαι που είσαι μακριά από την Πορτογαλία;
«Όχι ποτέ δεν λυπάμαι για τις αποφάσεις μου. Μέρι τώρα πιστεύω ότι ήταν σωστή η απόφαση να είμαι στην ΑΕΛ»

Το μέλλον σου είναι στην ΑΕΛ;
Ναι, ανανέωσα το συμβόλαιο μου με την ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια και ο στόχος είναι να μείνω εδώ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις το αύριο. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα.

Δεν σκέφτεσαι την επιστροφή στη Πορτογαλία;
Δεν ξέρω... Αυτή τη στιγμή είμαι καλά στην Κύπρο. Θα έπρεπε να είναι μια πολύ καλή πρόταση για να επιστρέψω στην Πορτογαλία. Αισθάνομαι καλή στην ΑΕΛ. Νιώθω χαρούμενος εκεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X