ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Λαφράνς δεν τήρησε τις δεσμεύσεις...»

Μένει εκτός Εθνικής ομάδας

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο αμυντικός της ΑΕΛ, Κέβιν Λαφράνς, ο οποίος στις 31 Μαΐου θα ολοκληρώσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις με την ομάδα της Λεμεσού και θα γυρίσει σελίδα στην καριέρα του, θα συμμετέχει στο Gold Cup 2019 με την Εθνική Αϊτής αυτό το καλοκαίρι.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «lakay.press», ο Λαφράνς δεν τήρησε κάποιες δεσμεύσεις με την Ομοσπονδία της χώρας, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός ομάδας, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα. Πάντως, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο ίδιος δεν θα δώσει το παρών τους στις υποχρεώσεις της Εθνικής, οι οποίες αρχίζουν στις 15 Ιουνίου και ολοκληρώνονται στις 7 Ιουλίου. Υπενθυμίζουμε πως το Gold Cup 2019 θα διεξαχθεί σε τρεις χώρες και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ, Τζαμάικα και Κόστα Ρίκα.

Ο Αϊτινός με γαλλικό διαβατήριο αμυντικός σίγουρα μέτα από αυτή την εξέλιξη θα χάσει τους αγώνες της Εθνικής του όμως θα κερδίσει περισσότερο χρόνο ξεκούρασης. Για το μέλλον του και εάν τελικά θα μεταγραφεί στον ΑΠΟΕΛ, αυτό θα φανεί το προσεχές διάστημα.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Loading…Missions

ΑΕΛ: Loading…Missions

Οι δύσκολες αποστολές τώρα αρχίζουν, τέσσερα κρίσιμα παιχνίδια…
Τάσος Χρυσοστόμου
 |  ΑΕΛ
X