ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντα Σίλβα: «Πολλοί έχουν μιλήσει άσχημα για μένα, αλλά...»

Η ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Με μήνυμα στα social media ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Άλεξ Ντα Σίλβα αναφέρεται στην πρόκριση της ομάδας του στον τελικό κυπέλλου, τονίζοντας ότι δεν έχουν κερδίσει ακόμα κάτι.

Αναλυτικά:

«Ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τα θετικά μηνύματα που μου έστειλαν σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που φτάνω στον 4ο συνεχόμενο τελικό μου στην Κύπρο. Εκεί που πέρασα, έκανα πάντα ό,τι μπορούσα, για να βοηθήσω το κλαμπ μου να πετύχει τους στόχους του. Πολλοί έχουν μιλήσει άσχημα για μένα φέτος. Αλλά πάντα ήμουν ήσυχος και τα υποφέρω στο σπίτι με την οικογένειά μου. Είμαι γέρος, είμαι χοντρός όπως λένε πολλοί, αλλά μέσα στο σώμα μου έχω μια καρδιά, πεινάω και είμαι διψασμένος. Ευχαριστώ την οικογένεια μου που πάντα πίστευε σε μένα. Χάρη, Τάρα που πάντα με σηκώνετε όταν πέφτω. Δόξα τω Θεώ γιατί άκουσες την προσευχή μου σήμερα το πρωί. Σας ευχαριστώ όλους, ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου της ομάδας μου, που σε δύσκολους καιρούς δεν σταμάτησαν ποτέ να πιστεύουν σε μένα. Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα, αλλά είμαστε στον τελικό vamos».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Ξενέρωμα…

ΑΕΛ: Ξενέρωμα…

Και να ήταν μόνο αυτό; Τρως το γκολ και δεν βλέπω ν’ αλλάζουν κάπως τα πράγματα. Δηλαδή αυτό που λέμε plan B, ούτε για δείγμα. ...
Χρίστος Ζαβός
 |  ΑΕΛ
X