ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κέρκεζ: «Είναι η ώρα να μας βοηθήσει ο κόσμος»

Αποκαλυπτικός για όλα ο προπονητής της ΑΕΛ

Ο προπονητής της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ μίλησε στην διάσκεψη για τα εισιτήρια διαρκείας και αναφέρθηκε στα θέματα προγραμματισμού.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο:"Να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω για την καλή συνεργασία που είχαμε όλη την χρονιά. Ελπίζω να συνεχίσουμε το ίδιο και την επόμενη.

Για την λήξασα σεζόν: "Όταν ξεκινήσαμε, κανείς δεν περίμενε αυτή την πορεία. Στην προετοιμασία στην Βουλγαρία βάλαμε κάποιους στόχους. Με τον Πρόεδρο είπαμε να μπούμε στην πρώτη εξάδα, που ήταν ρεαλιστικός στόχος. Αλλά εγώ και το επιτελείο μου βάλαμε μεγαλύτερη πίεση και θέσαμε ως στόχο το Κύπελλο και την Ευρώπη."

Για τη νέα σεζόν: «Για να συνεχίσουμε την καλή πορεία θέλουμε βοήθεια. Είναι η ώρα να μας βοηθήσει ο κόσμος μας. Πολλοί παραπονιούνταν όταν έλεγα για το μπάτζετ. Το μπάτζετ δεν είναι μόνο οι μισθοί αλλά όλο το οικοδόμημα. Θέλουμε να τα βελτιώσουμε όλα στην ομάδα για τον σύλλογο.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την ευκαιρία και που πίστεψε σε μένα. Αποδείξαμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Τον καταλαβαίνω για όσα είπε αφού δεν μπορεί κανένας να είναι μόνος του.

Για την φιέστα και τη νέα σεζόν: "Οι ποδοσφαιριστές στη φιέστα κατάλαβαν τι σημαίνει ΑΕΛ βλέποντας τον κόσμο και θα συνεχίσουν να δουλεύουν ακόμα πιο σκληρά για να το ζήσουν ξανά, αυτό. Βοηθήστε μας για να είμαστε εκεί και την νέα χρονιά. Η προετοιμασία αρχίζει στις 24 Ιουνίου και στις 7 Ιουλίου, θα πάμε Βουλγαρία».

Για Λαφράνς και Ντα Σίλβα: "Ευχαριστώ τον Λαφράνς για τον επαγγελματισμό του. Ήταν δύσκολο και για τους δύο μας. Επίσης για τον Ντα Σίλβα ήταν ευχαρίστηση μου να τον έχουμε στην ομάδα με την προσωπικότητα του. Δεν θα συνεχίσουν στην ΑΕΛ αυτοί οι δύο και ευχόμαστε ότι καλύτερο για αυτούς."

"Ξέχασα να πω αυτό που ζήσαμε με τους οπαδούς ήταν κάτι μοναδικό."

Για τους στόχους: "Στην ζωή δύσκολα ανεβαίνεις και εύκολα κατεβαίνεις. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στους ίδιους στόχους την νέα χρονιά. Δεν θα βάλουμε στόχο από τώρα όμως».

Για Αρτυματά, Μακρή και Αντωνίου: "Η ομάδα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Ο Αρτυματάς είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά έχουμε ποδοσφαιριστές στη θέση του. Για τον  Μακρή και Αντωνίου, ναι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς». "

Για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας: "Δεν είναι εύκολο να βάζεις νεαρούς παίκτες και να εκπληρώνεις τους στόχους σου. Εγώ θέλω να βοηθώ τους Κύπριους ποδοσφαιριστές. Πχ. αν ο Γερολέμου επιτύχει, τότε θα είναι επιτυχία για τον σύλλογο. Θα χρησιμοποιηθούν και κάποιοι άλλοι από την ακαδημία της ΑΕΛ. Ο Μάρκος Μουστάκης είναι ένα άτυχο παιδί, τραυματίστηκε, αλλά τον πιστεύω.Δείτε τον Ανδρέα Κυριάκου που έπαιξε φέτος και έβαλε το όνομα του στο ποδοσφαιρικό χάρτη όπως και ο Μηνάς Αντωνίου έκανε το ίδιο. Έπαιξε παντού και τώρα είναι έτοιμος».

Για την νοοτροπία των Κυπρίων ποδοσφαιριστών :«Ναι άλλαξε αρκετά τώρα και έχουν βελτιωθεί πολύ. Παίζοντας και στην Ευρώπη βελτιώνονται περισσότερο. Για αυτό λέων ότι θα πρέπει να πηγαίνουν δανεικοί για να παίρνουν εμπειρίες. Όμως και οι Κύπριοι δεν πιστεύουν στους Κυπρίους και αυτό πρέπει να σταματήσει».

Για το ποιοι παίκτες θα φύγουν : "Ας κάνουμε λίγες μέρες υπομονή και θα μάθετε. Αν κάποιος παίκτης θα φύγει θα το μάθουν αυτοί πρώτα".

Για τις συνεχόμενες ήττες μέσα στη σεζόν: «Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό. Το διορθώσαμε διότι ήμασταν ενωμένοι».

Για τους δανεικούς: "Οι Μαύρου, Ηλία, Φράγκος και Πεχλιβάνης είναι καλύτερα να ψάξουν για άλλη ομάδα. Για Παντελή είναι ανοικτό το θέμα."

Για Βοζίνια: «Τον θέλουμε να μείνει στην ομάδα και πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία".

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ακόμα και έτσι ήταν ΑΕΛ

Ακόμα και έτσι ήταν ΑΕΛ

Η ουσία είναι ότι η ΑΕΛ εξακολουθεί να βγάζει μία… συγυρισμένη εικόνα μέσα στο γήπεδο, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ...
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΕΛ
X