ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καρίσο για τη μεταγραφή στη Γουχάν: «Στην Ευρώπη είναι χειρότερα»

Δεν έχει λόγο να φοβάται είπε ο πρώην της ΑΕΛ

24sports team

info@24sports.com.cy

Η είδηση της μεταγραφής του στην πόλη από την οποία ξεκίνησε η εξάπλωση του ιού που έχει κάνει τον κόσμο άνω-κάτω είχε προκαλέσει αίσθηση, όμως παρά τον αρχικό δισταγμό και του ιδίου, ο Ντάνιελ Καρίσο δεν έχει πια κανέναν ενδοιασμό για την απόφασή του να υπογράψει στη Γουχάν Ζαλ της Κίνας.

Ο Πορτογάλος πρώην παίκτης της ΑΕΛ μίλησε από τη Μαρμπέγια της Ισπανίας, όπου βρισκόταν το τελευταίο διάστημα η κινεζική ομάδα για προπονήσεις, και τόνισε ότι δεν έχει λόγο να φοβάται από τη στιγμή που πλέον η κατάσταση στην Ευρώπη είναι χειρότερη σε σχέση με την Κίνα.

«Σήμερα η Κίνα είναι πιο ασφαλής από την Ευρώπη. Το πρόβλημα πλέον είναι εδώ (σ.σ. στην Ευρώπη), στην Κίνα έχει πρακτικά εξαλειφθεί. Τι να φοβάμαι; Προπονούμαστε με την ομάδα στη Μαρμπέγια, περιμένοντας τα νέα. Θέλουμε να γυρίσουμε ήσυχα στη Γουχάν και να συνεχίσουμε τη ζωή μας», είπε αριχκά, συνεχίζοντας:

«Πέρασα αρκετές μέρες φροντίζοντας να πληροφορηθώ για το θέμα. Ο σύλλογος μας εγγυήθηκε ότι δεν θα πηγαίναμε πίσω στη Γουχάν μέχρι να τελειώσει η έκτακτη κατάσταση».

Κλείνοντας, ο Καρίσο τόνισε:

«Στην αρχή δίστασα λίγο, δεν το αρνούμαι. Όταν ξεκίνησε η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη δεν γνωρίζαμε ακριβώς τι είναι ο κορωνοϊός, παρά μόνο ότι είναι ένας νέος ιός που άρχισε να εξαπλώνεται στην Κίνα. Είναι αλήθεια ότι το πρόβλημα πλέον επεκτάθηκε σε όλο τον κόσμο, όμως στην Κίνα τα πράγματα είναι καλύτερα. Στη Γουχάν υπάρχουν ολοένα και λιγότεροι ασθενείς».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X