ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άρης: Το μυθικό ευρωπαϊκό αήττητο!

Η μεγαλύτερη περηφάνια κάθε οπαδού του

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Είναι μια ομάδα σημαντική και με πολύ λαό ο Άρης Θεσσαλονίκης, αλλά πέρασε πολλά τα τελευταία χρόνια με τις κατηγορίες που έπεσε και τα πάνδεινα που τράβηξε ο κόσμος του να γυρίζει τα χωριά ανά το πανελλήνιο.

Το πράγμα, μετά το κύπελλο του 1970, που έχουν να περηφανεύονται οι Αριανοί είναι το εντός έδρας αήττητο που έχουν στην Ευρώπη που πάει πίσω στο 1968.

Με την επιστροφή του στα σαλόνια μετά από τέσσερα χρόνια το 2018, κατάφερε με τη μια να επιστρέψει στην Ευρώπη και να βρει απέναντί του την ΑΕΛ.

Το πράγμα, μετά το κύπελλο του 1970, που έχουν να περηφανεύονται οι Αριανοί είναι το εντός έδρας αήττητο που έχουν στην Ευρώπη που πάει πίσω στο 1968. Μιλάμε για 51 χρόνια από τότε που έχασαν εντός έδρας σε ευρωπαϊκό ματς. Ήταν για το κύπελλο Εκθέσεων και η ομάδα που τους κέρδισε η Ουίπεστ.

Βέβαια, το αήττητο αυτό δεν αφορά 51 συμμετοχές του Άρη στην Ευρώπη αφού δε βγαίνει κάθε χρόνο και έχει να παίξει από το 2011. Συνολικά έχει δώσει 26 αγώνες και έφερε 13 ισοπαλίες και κέρδισε τα 13 ματς.

Μπορεί η ΑΕΛ να το τερματίσει; Η απάντηση στις 25 Ιουλίου!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Loading…Missions

ΑΕΛ: Loading…Missions

Οι δύσκολες αποστολές τώρα αρχίζουν, τέσσερα κρίσιμα παιχνίδια…
Τάσος Χρυσοστόμου
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Crash-test

ΑΕΛ: Crash-test

Είπε τι είπε… τώρα θα δείξει αν ήξερε τι έλεγε
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Για το δώρο γενεθλίων

ΑΕΛ: Για το δώρο γενεθλίων

Η ομάδα της Λεμεσού συμπλήρωσε χθες 89 χρόνια ζωής και θα ήταν ότι καλύτερο να συνδυαστεί με νίκη η σημερινή αναμέτρηση ...
 |  ΑΕΛ
X