ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αριάδνη Γενεθλίου: «Ο προέδρος θα πει πράγματα απόψε»

Και ο προγραμματισμός στο προσκήνιο για την ΑΕΛ

Η εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Αριάδνη Γενεθλίου μίλησε στην εκπομπή "Κάνε Παιχνίδι" του ΣΠΟΡ FM 95.0 για όλη την επικαιρότητα της ομάδας.

Αναλυτικά τι είπε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου:

Για την σημερινή συγκέντρωση: «Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση. Ο πρόεδρος θα μιλήσει στους «επιφανείς» παράγοντες και θα πει πράγματα σχετικά με το οικοδόμημα της ΑΕΛ. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους ότι έχει να πει θα το πει σε αυτούς. Είναι παρόμοια με αυτήν που έγινε τα Χριστούγεννα και είναι καλό να κρατηθεί μια επαφή. Χρειάζεται μια στήριξη και ευελπιστούμε πως θα συνεχιστεί αυτό με περισσότερο ενδιαφέρον».

Για τον Βοζίνια: «Δεν υπάρχει πρόβλημα με την ανανέωση του Βοζίνια. Είμαστε πολύ κοντά, αλλά αυτές οι διαδικασίες χρειάζονται χρόνο. Ακόμα είναι σε εξέλιξη η όλη προσπάθεια».

Για την συνάντηση προέδρου με προπονητή: «Έχει γίνει μια συνάντηση, αλλά δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις. Μέσα στις επόμενες μέρες θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις. Έχουμε πολλά θέματα σε εκκρεμότητα. Θα πρέπει να επιδειχτεί υπομονή για τις μετεγγραφικές ανακοινώσεις».

Για την προετοιμασία:«Είμαστε στον δεύτερο γύρο των προκριματικών και θα παίξουμε στην «ΑΕΚ Αρένα». 24 Ιουνίου επιστρέφουν όλοι για την έναρξη της προετοιμασίας και 6-7 Ιουλίου θα πάμε στο εξωτερικό. Ελπίζουμε πως οι Τόρες και Μπενίτεθ θα είναι ιατρικά έτοιμοι».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X