ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Ζητούμενο να… συμπληρωθούν τα κενά

Με δεδομένο τις πολλές προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν

Εύη Χριστοδούλου

Η ΑΕΛ έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής 8 ποδοσφαιριστές τόσο από την Κυπριακή όσο και από τη ξένη αγορά. Πιο συγκεκριμένα οι Ζαχαρίου, Μάμας, Φιλιώτης, Σινγκ, Μπράγκα, Τρισκόφσκι και Ουεντραόγκο έβαλαν τα γαλαζοκίτρινα, ενώ στην ομάδα επέστρεψε ο Ανδρέας Ιωάννου ο οποίος πέρσι ήταν στην Ιταλία.

Από το περσινό ρόστερ, πέραν από τους Κύπριους, παρέμειναν οι Ντε Λούκας, Μεντόγεβιτς, Μίντσεφ και Σρνιτς. Οι δύο τελευταίοι, θα ξεκαθαρίσει στην πορεία αν θα παραμείνουν στη Λεμεσιανή ομάδα. Ο Μαρς είναι δεδομένα εκτός πλάνων, και γίνεται προσπάθεια να αποχωρήσει.

Μπορεί να έγιναν 8 μεταγραφές όμως υπάρχουν ακόμη αρκετά κενά στο ρόστερ τα οποία θα συμπληρωθούν με περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση. Ο αριθμός των μεταγραφών θα είναι δεδομένα διψήφιος όμως το ζητούμενο είναι να γίνουν όσο πιο σύντομα γίνεται για να μπορέσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα να ενσωματωθούν στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Κρις Κόλμαν ο οποίος έπιασε δουλειά, θέλει να έχει συμπληρωμένο το παζλ στη διάθεση του άμεσα ώστε να μπορέσει να έρθει πιο εύκολα η ομοιογένεια αλλά και να μεταδώσει την φιλοσοφία του στους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του. Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Γιάννου, δουλεύει εντατικά για να έρθουν σύντομα οι επόμενες μεταγραφές.

Από τη στιγμή που θα έρθουν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα, είναι δεδομένο ότι η ΑΕΛ θα χρειαστεί χρόνο για να βγάλει ομοιογένεια και… αυτοματισμούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Γι’ αυτό και όσο πιο σύντομα συμπληρωθούν τα κενά που υπάρχουν, τόσο πιο σύντομα θα έρθει και το… δέσιμο για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική η ΑΕΛ με τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Πήραν μια γεύση

ΑΕΛ: Πήραν μια γεύση

Όσοι νέοι ήταν στην χθεσινή προπόνηση, πήραν μια πρώτη γεύση του τι εστί ΑΕΛ, και σίγουρα… έπαθαν την πλάκα τους
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ