ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Θα το παλέψει για Αντωνίου-Μακρή

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα προσπαθήσουν να τα βρουν με τον ΑΠΟΕΛ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Ντούσαν Κέρκεζ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ΑΕΛ για τον Ανδρέα Μακρή και τον Μηνά Αντωνίου, μιλώντας χθες στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας.

«Για τον Μακρή και Αντωνίου, ναι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς», σημείωσε ο προπονητής της ΑΕΛ.

Οι δυο ποδοσφαιριστές ανήκουν στον ΑΠΟΕΛ και οι «γαλαζοκίτρινοι» θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τους αποκτήσουν.  Ο Μακρής πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν με την ΑΕΛ συμβάλλοντας σημαντικά στην πολύ καλή πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Μηνάς Αντωνίου στην ΕΝΠ στο 2ο μισό της σεζόν, δείχνοντας ότι έχει ξαναβρεί τον παλιό καλό του εαυτό.

Η ΑΕΛ θέλει να ενισχύσει το κυπριακό στοιχείο στο ρόστερ της, με τους δυο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές να πληρούν τα αγωνιστικά κριτήρια που έχουν τεθεί. Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού είναι διατεθειμένοι να κάνουν όση υπομονή χρειάζεται για αυτές τις δυο περιπτώσεις, αισιοδοξώντας ότι στο τέλος θα επιτευχθεί συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για τους ποδοσφαιριστές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ακόμα και έτσι ήταν ΑΕΛ

Ακόμα και έτσι ήταν ΑΕΛ

Η ουσία είναι ότι η ΑΕΛ εξακολουθεί να βγάζει μία… συγυρισμένη εικόνα μέσα στο γήπεδο, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ...
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΕΛ
X