ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Τελική ευθεία

Η «συναρμολόγηση» ολοκληρώνεται

Δημήτρης Βρουλλίδης

Δημήτρης Βρουλλίδης

Ένα δεκαήμερο μας χωρίζει λίγο-πολύ από τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος. H προετοιμασία έχει μπει στην τελική ευθεία και μέσα από τη ρουτίνα των προπονήσεων, αλλά και τα δύο φιλικά που απομένουν, τα τελευταία κομμάτια θα μπουν στη θέση τους η διαδικασία «συναρμολόγησης» της νέας ΑΕΛ θα ολοκληρωθεί.

Επιδίωξη, βεβαίως, να κατέβει έτοιμη για να πάρει τους βαθμούς στην πρώτη αποστολή της τη σεζόν που ξεκινά κόντρα στον Ολυμπιακό. Το αποτέλεσμα εκείνου του αγώνα και όσων επίσημων ακολουθήσουν είναι που θα μετρήσει κι όχι αυτών που προηγήθηκαν. Άλλωστε, ο ίδιος ο προπονητής είχε τονίσει ότι στα φιλικά αυτό που είχε σημασία ήταν, πρωτίστως, να μη βγουν τραυματισμοί και τα διαχειρίστηκε έχοντας αυτό στο μυαλό του κι όχι το τελικό σκορ.

Επίσης, πρέπει να ληφθεί υπόψιν πως η ΑΕΛ έπαιξε σε όλα, μα όλα τα φιλικά με συνθέσεις που μάλλον δεν θα δούμε ποτέ στη διάρκεια της χρονιάς, ενώ Μπρούνο Σάντος και Μπουνόζα, δύο -θεωρητικά- βασικά στελέχη της ομάδας (μιλάμε για την αμυντική γραμμή της κατά το ήμισυ) δεν πήραν καθόλου χρόνο συμμετοχής.

Ο Βραζιλιάνος πέρασε εκ νέου από τεστ κορωνοϊού και, εφόσον όλα πάνε καλά, θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία το συντομότερο, με το που θα του επιτραπεί βάσει και του διαστήματος που πρέπει να μείνει σε αυτοπεριορισμό μετά το ταξίδι του στην Κύπρο. Ο δε Βόσνιος ανεβάζει ρυθμούς και, είτε στο αυριανό (12/8) ματς κόντρα στην Αμαθούς, είτε σε αυτό της Παρασκευής (14/8) με την ΑΕΚ, πολύ πιθανόν να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Στα δύο τελευταία τεστ πριν την επίσημη σέντρα της νέας σεζόν, ο Κέρκεζ θα μοιράσει τον χρόνο στους ποδοσφαιριστές του. Απέναντι στην Αμαθούς αναμένεται να παίξουν κυρίως «ρεζέρβες», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστούν και όσοι από τους θεωρητικά πιο βασικούς έχουν ανάγκη περισσότερα λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους. Με την ΑΕΚ, πολύ πιθανόν να τεστάρει πράγματα που έχει στο μυαλό του ενόψει της πρεμιέρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Το αντίο της Αριάδνης

ΑΕΛ: Το αντίο της Αριάδνης

Μετά από τρία χρόνια όπου υπηρέτησε την ομάδα της Λεμεσού απ’ το πόστο του γραφείου επικοινωνίας αποχωρεί
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Διπρόσωπη...

ΑΕΛ: Διπρόσωπη...

Ένα ημίχρονο για τα... σκουπίδια και ένα με όρεξη, διάθεση και πίστη στις δυνάμεις της
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Κακός μπελάς

ΑΕΛ: Κακός μπελάς

Όχι μόνο οικονομικός, αλλά και αγωνιστικός ο βραχνάς Γκοντάλ
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X