ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Τα μηνύματα του προέδρου

Ο Ανδρέας Σοφοκλέους έστειλε μηνύματα με πολλούς αποδέκτες

Δεν μιλάει πολύ συχνά στα ΜΜΕ (σχεδόν σπάνια), όμως όποτε αποφασίσει να το κάνει τα λεγόμενά του έχουν πολύ μεγάλη σημασία.

Ο λόγος για τον πρόεδρο της ΑΕΛ Ανδρέα Σοφοκλέους, ο οποίος μίλησε μετά από καιρό μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου και έστειλε τα δικά του μηνύματα με πολλούς αποδέκτες.

Ο «ισχυρός» άνδρας της λεμεσιανής ομάδας τόνισε πως είναι ευκαιρία για την ομάδα του να κατακτήσει το κύπελλο μετά το χαμένο πρωτάθλημα του 2014 και να πραγματοποιήσει μια νέα αρχή για τα επόμενα χρόνια. Αυτό που είχε γίνει τότε επηρέασε την ομάδα, αλλά και τον κόσμο γενικότερα.

Επίσης, εξήρε την πολύ καλή δουλειά του Ντούσαν Κέρκεζ, δείχνοντας με τα λεγόμενά του πως είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται απόλυτα, ούτως ώστε να ηγηθεί της ομάδας από τον πάγκο και τα επόμενα χρόνια.

Επιπρόσθετα, εξέφρασε και το παράπονό του προς πάσα κατεύθυνση για την κατάσταση που επικρατεί στο κυπριακό ποδόσφαιρο την φετινή σεζόν. Το να βρεθεί λύση για να έρθει κόσμος στον τελικό είναι το ένα, αλλά θα πρέπει να βρεθούν συγκεκριμένες λύσεις γενικότερα για όλα τα προβλήματα.

Ο Ανδρέας Σοφοκλέους πιστεύει σε αυτή την ομάδα και στην δουλειά που γίνεται από όλους ανεξαιρέτως. Είναι ευκαιρία για τους «γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού να κατακτήσουν ένα τρόπαιο και να δουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τις επόμενες σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Ξενέρωμα…

ΑΕΛ: Ξενέρωμα…

Και να ήταν μόνο αυτό; Τρως το γκολ και δεν βλέπω ν’ αλλάζουν κάπως τα πράγματα. Δηλαδή αυτό που λέμε plan B, ούτε για δείγμα. ...
Χρίστος Ζαβός
 |  ΑΕΛ
X