ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Ο Κάρλος γίνεται Μάιντεβατς

Όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος θα είναι η πρώτη κανονική μεταγραφή

Δημήτρης Βρουλλίδης

Εσωτερικές έγιναν ήδη και μάλιστα μπόλικες (δες εδώ), όμως ενίσχυση και εκ των... έξω δεν βλάπτει. Μ' αυτό το σκεπτικό προχωρά η ΑΕΛ, που μέσα στην εβδομάδα που απομένει θα κινηθεί για να ολοκληρώσει μία ή δύο μεταγραφές... κανονικές. Όλα δείχνουν ότι η πρώτη από αυτές θα είναι ο Άντρια Μάιντεβατς.

Το όνομα του 22χρονου Σέρβου είδε το φως της δημοσιότητας πριν από μερικές μέρες (δες εδώ) και όπως φαίνεται η περίπτωσή του οδεύει προς αίσιο τέλος. Εντός της ερχόμενης εβδομάδας ο επιθετικός της Μπάλζαν και πρώτος σκόρερ του μαλτέζικου πρωταθλήματος τη σεζόν που διανύουμε (δες εδώ) αναμένεται να έρθει στην Κύπρο, προκειμένου να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ΑΕΛ. Μια γραμμή που χρειαζόταν ούτως ή άλλως ενδυνάμωση μετά και την περιθοριοποίηση αρχικά και την αποχώρηση εν συνεχεία του Ιβάν Κάρλος.

Το προφίλ του Μάιντεβατς ταιριάζει ακριβώς με αυτό που είχε περιγράψει ο Κέρκεζ μετά το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, όταν μίλησε για τα μεταγραφικά, μιας και μιλάμε για έναν εξελίξιμο παίκτη σε νεαρή ηλικία. Στα συν είναι και το ότι έχει αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια του με την Μπάλζαν, διανύοντας μάλιστα και μια πολύ παραγωγική χρονιά.

Ο προπονητής της ΑΕΛ μίλησε για μία με δύο κινήσεις μέχρι το τέλος του Γενάρη. Όπως φαίνεται η πρώτη από αυτές θα είναι ο Σέρβος κι αυτό που μένει να διαπιστωθεί είναι αν θα είναι η μόνη, ή αν τελικά θα γίνει μια ακόμα.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

Για μια εξάδα παικτών όχι μόνο δεν θα έχει «ψαλίδι», αλλά αντίθετα θα τους γίνει αύξηση στον μισθό τους
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

Οι δυνατότητες του ποδοσφαιριστή είναι τέτοιες που μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα της επιθετικής γραμμής
24sports team
 |  ΑΕΛ
X