ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: «Νέα συνάντηση σε 15 μέρες»

Έχει ήδη συσταθεί πυρήνας οικονομικής στήριξης

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Τα διοικητικά «τρέχουν» στην ΑΕΛ, η οποία ενημέρωσε για την συνάντηση του προέδρου της εταιρείας ποδοσφαίρου, Ανδρέα Σοφοκλέους με επιφανείς ΑΕΛίστες.

Όπως προκύπτει, η συνάντηση έγινε μέσα σε ένα πολύ καλό, ενωτικό κλίμα μεταξύ μερίδας από επιφανείς ΑΕΛίστες και του προέδρου, Ανδρέα Σοφοκλέους στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ.

Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν στην Γενική Συνέλευση της εταιρείας που θα διεξαχθεί τέλη Ιουνίου

Σε αυτή τη συνάντηση ορίστηκε μια νέα στον ίδιο χώρο σε 15 μέρες, ούτως ώστε να συνεχιστεί η συζήτηση για την επόμενη μέρα στην ΑΕΛ και την νέα μορφή που θα πάρει η διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος, η οποία προβλέπεται να είναι πιο δυναμική και πιο αντιπροσωπευτική.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας, έχει ήδη συσταθεί πυρήνας οικονομικής στήριξης και καλούνται όσοι μπορούν να βοηθήσουν και να συνεισφέρουν. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν στην Γενική Συνέλευση της εταιρείας που θα διεξαχθεί τέλη Ιουνίου.

Θυμίζουμε η συνάντηση αυτή έγινε καθότι ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους είχε προσκαλέσει κάποιους επιφανείς και «δυνατούς» οικονομικά πρώην παράγοντες και οπαδούς της ομάδας σε συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο, ούτως ώστε να υπάρξει ποικιλότροπη στήριξη ενόψει των άμεσων υποχρεώσεων που έρχονται. Ο «ισχυρός» άνδρας της Λεμεσιανής ομάδας ζήτησε την βοήθεια όλων, καθώς νιώθει ότι έχει μείνει μόνος στο οικονομικό και έχει κάπως κουραστεί να τραβάει αυτός το «κουπί», χωρίς κάποιου είδους ανταπόκριση.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΑΕΛ:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X