ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Η υπομονή είναι αρετή

«Τρέχει» με μεγάλες ταχύτητες ο Κέκρεζ

Ο μεταγραφικός πυρετός έχει αρχίσει εδώ και καιρό για αρκετές ομάδες. Η ΑΕΛ όμως εκτός αυτού έχει να κλείσει ακόμη αρκετά εσωτερικά θέματα όσο με ανανεώσεις ποδοσφαιριστών όσο και ποιοι άλλοι θα παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας και την επόμενη χρόνια.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ τρέχει αρκετά θέματα με αυτά των Βοζίνια, Αγκάνοβιτς, Ντα Σίλβα και Μπενίτεθ να είναι ψηλά στην λίστα του Βόσνιου τεχνικού. Ο Βοζίνια έδειξε ότι θέλει πολύ να συνεχίσει να αγωνίζεται με το σήμα της ΑΕΛ στο στήθος και χρειάζεται χρόνο για να κλείσει θετικά η περίπτωσή του. Από την άλλη σκέψεις γίνονται και για τον Αγκάνοβιτς. Το μέλλον του Κροάτη είναι αβέβαιο με τον Ντούσαν Κέρκεζ να κάνει δεύτερες σκέψεις για να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα αφού πιστεύει σε αυτόν. Από εκεί και πέρα είναι άγνωστο το τι θα γίνει με τους Ντα Σίλβα και Μπενίτεθ. Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι πολύ σημαντικό για να μπορεί να προχωρήσει η ομάδα στο μεταγραφικό της σχεδιασμό και πρέπει να κλείσουν άμεσα τα πλείστα θέματα αλλά και να παρθούν αποφάσεις. Αυτό το ξέρουν πάρα πολύ καλά στην ΑΕΛ με τον Ντούσαν Κέρκεζ να αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να πάρει και τις τελικές του αποφάσεις.

Για να προχωρήσει λοιπόν στο «στήσιμο» της φετινής ΑΕΛ ο Ντούσαν Κέρκεζ πρέπει να ξεκαθαρίσει αρχικά τα «εσωτερικά» θέματα. Ως γνωστό προτεραιότητα για τον Κέρκεζ αποτελεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός επιτελικού μέσου και ενός ακραίου επιθετικού για το ρόστερ της νέας σεζόν, με τις εξελίξεις να αναμένονται πάρα πολύ σύντομα.

Η πρόθεση δεν είναι άλλη από το να δημιουργηθεί μια ομάδα ακόμη πιο δυνατή από την περσινή. Ο Κέρκεζ ξέρει πολύ καλά τι κάνει και που θα κινηθεί. Αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή μέχρι να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X