ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Έδαφος υπάρχει...

Σύντομα οι δυο πλευρές θα τα πουν για το μέλλον του Κέρκεζ στην ομάδα

Εδώ και λίγο καιρό το κεφάλαιο Ντούσαν Κέρκεζ έχει ανοίξει και οι συζητήσεις για το μέλλον του έχουν ξεκινήσει. Αυτό που φαίνεται όμως ξεκάθαρα είναι πως τόσο ο Ντούσαν Κέρκεζ όσο και η διοίκηση της ΑΕΛ επιθυμούν να συνεχίσουν μαζί.

Για να συνεχίσουν όμως μαζί υπάρχουν και κάποιες προϋποθέσεις τις οποίες θα βάλει η κάθε πλευρά στο τραπέζι όταν θα συζητήσουν για μια πιθανή επέκταση.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα όμως με συγκεκριμένους όρους. Οι στόχοι της ομάδας δηλαδή να ανταποκρίνονται με τα δικά του θέλω, κάτι που στην τελική σημαίνει αύξηση στο μπάτζετ της ομάδας.

Απ’ την άλλη και η διοίκηση της ΑΕΛ θέλει τον Ντούσαν Κέρκεζ στο τιμόνι της ομάδας. Όλοι στο στρατόπεδο των «Λεόντων» είναι ευχαριστημένοι απ’ την δουλειά του Βόσνιου, ενώ μετρά και το γεγονός πως ο κόσμος τον θεωρεί ιδανικό. Πάντως ο ίδιος ο Ανδρέας Σοφοκλέους έκφρασε την πεποίθηση του πως όταν έρθει η ώρα θα τα βρουν πολύ γρήγορα με τον Κέρκεζ.

Βέβαια μέχρι να έρθει η στιγμή να τα πουν οι δυο πλευρές, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο αν και το έδαφος ασφαλώς και υπάρχει

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

Οι δυνατότητες του ποδοσφαιριστή είναι τέτοιες που μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα της επιθετικής γραμμής
24sports team
 |  ΑΕΛ
X