ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Αριάδνη για προγραμματισμό και διαιτησία

Όλη η επικαιρότητα της λεμεσιανής ομάδας

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Αριάδνη Γενεθλίου, η οποία αναφέρθηκε στον προγραμματισμό, στην προετοιμασία, αλλά και σε κάποιες ενέργειες για τα 90χρονα της ομάδας.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

Για την προετοιμασία: «Είμαστε σε πολύ καλά επίπεδα. Υπήρχε πολύ μεγάλη αποχή από τους ποδοσφαιριστές και έρχονται σε επαφή ξανά με το ποδόσφαιρο. Ο προπονητής μας βλέπει την κατάστασή τους και είναι ικανοποιημένος. Το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών βρίσκεται στην προετοιμασία και αυτός ήταν ο σκοπός του. Έχουμε φιλικό με την Ανόρθωση το Σάββατο, μετά με την Αμαθούς Αγίου Τύχωνα και μετά με την ΑΕΚ.

Για τον προγραμματισμό: «Περιμένουμε σήμερα ή το αργότερο αύριο τον Σάντος. Έχει μπει στο αεροπλάνο, αλλά θα πρέπει να τηρούνται όλα τα μέτρα. Οι προτεραιότητες του ρόστερ έχουν κλείσει, σύμφωνα και με τις επιθυμίες του προπονητή. Ποτέ κανείς δεν ξέρει για επιπλέον κινήσεις. Θα δούμε εάν προκύψει κάτι».

Για τις ενέργειες των 90χρονων της ομάδας: «Παίρνουμε πολύ θετικά μηνύματα, ο Σοφοκλέους έχει δείξει τις προθέσεις, υπάρχει κινητικότητα, αλλά είναι ανάγκη να δούμε μεγαλύτερη ανταπόκριση από τον κόσμο μας. Υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή κλίματος. Υπάρχουν και δώρα μαζί με την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας. Δείχνουμε και τις ευχαριστίες μας προς τον κόσμο μας. Είναι ιδιαίτεροι οι φίλαθλοι μας και τους θέλουμε κοντά. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα,λόγω της κατάστασης και θα περιοριστούμε σε άλλες ενέργειες. Αξίζει κάποιος να δει και το ντοκιμαντέρ για την ιστορία της ΑΕΛ για τα 90 χρόνια. Ετοιμάζουμε και κάποιο αφιέρωμα για τους ιδρυτές του ΣΥΦΑΕΛ. Το κύριο μέλημά τους ήταν η αγάπη που έτρεφαν για την ΑΕΛ. Θέλουμε τον κόσμο ξανά κοντά στην ομάδα».

Για διαιτησία: «Έχουμε δηλώσει επανειλημμένα τις θέσεις μας. Πρέπει να παίρνονται οι σωστές αποφάσεις και τα παιχνίδια να κρίνονται στο γήπεδο, από την παρουσία των ομάδων, είτε με Κύπριους, είτε με ξένους διαιτητές».

Για τις νέες εμφανίσεις: «Ελπίζουμε να έχουμε πολύ σύντομα την επετειακή εμφάνιση για τα 90 χρόνια. Έχουμε αλλάξει και εταιρεία ένδυσης την φετινή σεζόν».

Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Το αντίο της Αριάδνης

ΑΕΛ: Το αντίο της Αριάδνης

Μετά από τρία χρόνια όπου υπηρέτησε την ομάδα της Λεμεσού απ’ το πόστο του γραφείου επικοινωνίας αποχωρεί
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Διπρόσωπη...

ΑΕΛ: Διπρόσωπη...

Ένα ημίχρονο για τα... σκουπίδια και ένα με όρεξη, διάθεση και πίστη στις δυνάμεις της
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Κακός μπελάς

ΑΕΛ: Κακός μπελάς

Όχι μόνο οικονομικός, αλλά και αγωνιστικός ο βραχνάς Γκοντάλ
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X