ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ: Στο ΓΣΠ με τη Δυτική στην ΑΕΛ

Τα δεδομένα για τον τελικό

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Δεν θα υπάρξει συζήτηση για τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, καθώς η προκήρυξη αναφέρει μέσα όλες τις σχετικές πρόνοιες.

Ο αγώνας θα γίνει στο ΓΣΠ στις 22/5 και ως αντιστάθμισμα για το γεγονός πως η ΑΕΛ θα ταξιδέψει στην έδρα του αντιπάλου της θα πάρει το 60% των εισπράξεων και το κάτω διάζωμα της Δυτικής εξέδρας. Επίσης δική της θα είναι και η Βόρεια.

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα κάτσουν στην Ανατολική και τη Νότια. Αυτή η διευθέτηση ισχύει από το 2017 και μετά.

«Ο Τελικός Κυπέλλου Κύπρου θα διεξαχθεί στο Γ.Σ.Π., με τις εξής παραμέτρους, σε περίπτωση που μια από τις δύο ομάδες του Τελικού είναι ομάδα που χρησιμοποιεί σαν έδρα της, το στάδιο Γ.Σ.Π.:

H ομάδα που δεν έχει σαν έδρα το ΓΣΠ θα πάρει:

(α) Το 60% των καθαρών εισπράξεων (σε περίπτωση που τα έσοδα αποφασιστεί να δοθούν στις ομάδες)

(β) Θα πάρει τη ∆υτική κερκίδα του Σταδίου (κάτω διάζωμα), καθώς επίσης και μία από τις κερκίδες Βόρεια ή Νότια. Αν είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας η μία ομάδα του τελικού θα πάρει και την ΝΟΤΙΑ κερκίδα η ομάδα που δεν έχει έδρα το ΓΣΠ. Αν είναι ο ΑΠΟΕΛ Λευκωσιας η μία ομάδα του τελικού θα πάρει και την ΒΟΡΕΙΑ κερκίδα η ομάδα που δεν έχει έδρα το ΓΣΠ.

(γ) Η ομάδα που χρησιμοποιεί σαν έδρα το στάδιο Γ.Σ.Π. θα πάρει τα αποδυτήρια της που χρησιμοποιεί στους αγώνες που είναι γηπεδούχος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Ξενέρωμα…

ΑΕΛ: Ξενέρωμα…

Και να ήταν μόνο αυτό; Τρως το γκολ και δεν βλέπω ν’ αλλάζουν κάπως τα πράγματα. Δηλαδή αυτό που λέμε plan B, ούτε για δείγμα. ...
Χρίστος Ζαβός
 |  ΑΕΛ
X