ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Αντί των δύο… έναν «βαρβάτο»

Πάντιτς και Μπουνόζα αποχωρούν και η ΑΕΛ ψάχνει για στόπερ-ηγέτη

Δημήτρης Βρουλλίδης

Δημήτρης Βρουλλίδης

vroullidesd@sppmedia.com

O Μπουνόζα αποχαιρέτησε ήδη. Το ίδιο θα κάνει και τυπικά κι ο Πάντιτς σε λίγες μέρες, όταν και θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τη Δόξα.

Κι αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, η ΑΕΛ βγαίνει στο παζάρι ψάχνοντας ακριβώς αυτό που ήθελε από πέρσι και δεν της έλαχε να το βρει στον ταλαιπωρημένο από τραυματισμούς Κροατοβόσνιο, ούτε στον Σέρβο που ούτως ή άλλως έμοιαζε (και ήταν όντως) λύση προσωρινή.

Στόπερ θέλει, ηγέτη τόνε θέλει και βάζει ψηλά στα κριτήρια που θέτει να είναι κι αριστεροπόδαρος. Λίγο πολύ ό,τι ακριβώς ζητούσε και πέρσι, όταν εξέτασε διάφορες περιπτώσεις (ενδεχομένως να θυμάστε τα ονόματα του Ολλανδού Ξάντρο Σενκ και του Παναμέζου Ρόδερικ Μίλερ που είδαν το φως της δημοσιότητας) προτού καταλήξει στον Μπουνόζα, που πληρούσε τα κριτήρια που έθεταν οι άνθρωποι της ομάδας αλλά στο τέλος της ημέρας οι αλλεπάλληλοι τραυματισμοί δεν τον άφησαν να δώσει στην ομάδα ό,τι είχε να δώσει.

Δύο φεύγουν, ένας θα έρθει (εάν βεβαίως δεν προκύψει άλλη αποχώρηση κεντρικού αμυντικού που θα δημιουργήσει αυτομάτως την ανάγκη αντικατάστασης με περαιτέρω μεταγραφή), με προσδοκία και επιδίωξη ότι θα έχει και την ποιότητα και την κράση για να ανεβάσει επίπεδο τη γραμμή της οπισθοφυλακής και συνάμα της ομάδας γενικότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δημήτρης Βρουλλίδης

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Ισορροπία ήθελε

ΑΕΛ: Ισορροπία ήθελε

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ζητούν από τον Μάζαν ακριβώς αυτό που είπε ο μάνατζερ του
24sports team
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: «Be our Captain»

ΑΕΛ: «Be our Captain»

Η ομάδα της Λεμεσού ενημερώνει σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας
 |  ΑΕΛ