ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταλά: «Είναι δύσκολη στιγμή, κομμάτι της ζωής μου η ΑΕΚ»

Διαβάστε πιο κάτω τα όσα είπε

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στην κάμερα του ΡΙΚ και στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» μίλησε ο Νταβίντ Καταλά, ο οποίος χθες (19/5) κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Αναλυτικά:

Ένα αρχικό σχόλιο: «Είναι μία ξεχωριστή αλλά δύσκολη στιγμή γιατί σταματώ κάτι που ονειρευόμουν από παιδί. Όπως λέω πάντα η ζωή συνεχίζεται και θα έρθουν νέες προκλήσεις».

Αν περίμενε ότι θα έμενε τόσα χρόνια στην ομάδα: «Όχι, ποτέ δεν το φαντάστηκα ότι θα έμενα εδώ επτά χρόνια, πόσο μάλλον να λάβω τόση αγάπη. Είναι πολύ ξεχωριστή. Όπως είπα ξανά η ΑΕΚ θα είναι κομμάτι της ζωής μου. Έπαιξα σε πολλές ομάδες την Ισπανία αλλά πουθενά δεν ένιωσα όπως στην ΑΕΚ».

Για το τι κρατά όλα αυτά τα χρόνια: «Η ομάδα μεγάλωσε. Η πορεία της ομάδας ήταν φανταστική. Είχαμε και κάποιες αρνητικές στιγμές αλλά η ομάδα έκανε άλματα προς τα πάνω. Έπαιξε στην Ευρώπη, κυνήγησε τίτλους, κατακτήσαμε ένα κύπελλο. Δεν περίμενα ότι θα πετύχουμε όλα αυτά όταν ήρθα στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα συνεχίσει να ανεβαίνει και να μεγαλώνει».

Για την κορυφαία του στιγμή: «Είχα πολύ καλές επιδόσεις και ρεκόρ με την ΑΕΚ, αλλά η κατάκτηση του κυπέλλου είναι ξεχωριστή στην καριέρα μου και θα την θυμάμαι για πάντα».

Αν μπορεί η ΑΕΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα τα επόμενα χρόνια: «Ναι, ναι είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει γιατί η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετική».

Μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Θέλω να τους ευχαριστήσω, δεν μπορούν να φανταστούν πόσο ευτυχισμένο με έκαναν όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να τους ευχαριστήσω και να τους πω ότι είμαι ευγνώμων για όλη την αγάπη που μου έδειξαν και να μην σταματήσουν να στηρίζουν την ομάδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X