ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καρίγιο: «Δυνατός ο Ερμής»

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο προπονητής της ΑΕΚ Ζοάν Καρίγιο ενόψει του αγώνα με τον Ερμή.

Αναλυτικά:

«Κάναμε αρκετή δουλειά. Αντιληφθήκαμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι. Ο Ερμής έχει βελτιωθεί, είναι επικίνδυνος και ανασταλτικά είναι πολύ δυνατός. Εμείς προετοιμαζόμαστε όπως πάντα για τη νίκη» δήλωσε αρχικά.

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Για τα αγωνιστικά δεδομένα: Είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά που έκαναν οι τραυματίες παίκτες για να επιστρέψουν. Ο Μοϊσοφ δεν προλαβαίνει, ούτε ο Πλάνας. Έχουν βελτιωθεί αρκετά αλλά δεν είναι έτοιμοι. Ένα μικροπρόβλημα με τον Αναστασίου, θα τον στερηθούμε. Και ο Ακοράν, δεν έχει κάτι σημαντικό αλλά θα μείνει εκτός».

Για την καλή εικόνα που βγάζει ο Ερμής: «Είναι μια ομάδα καλά οργανωμένη, με καλή δουλειά ανασταλτικά και επικίνδυνη στην γρήγορη μετάβαση, στα στημένα και τις δεύτερες μπαλιές. Η δουλειά μου είναι να δώσω τις σωστές οδηγίες στους παίκτες μου. Πόσο συγκεντρωμένοι και γενναίοι πρέπει να είμαστε. Να μην περιμένουμε τον αντίπαλο και να κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας. Το πιο μεγάλο μου πρόβλημα δεν είναι ο αντίπαλος, αλλά να προσπαθήσω να πείσω τους ποδοσφαιριστές πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Εκτεθειμένοι...

Εκτεθειμένοι...

Η διοίκηση Καραπατάκη οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τη δημόσια καταγγελία του Ντούσαν Κερκέζ
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΕΚ
Θύμισε Πέπε…

Θύμισε Πέπε…

Το φάουλ του Τρουγιόλς στον Μάιντεβατς δεν το πολύ βλέπουμε στα κυπριακά γήπεδα
24sports team
 |  ΑΕΚ
And the winner is...Κέρκεζ

And the winner is...Κέρκεζ

Στα σημεία επικρατεί ο Σερβόβόσνιος του Σωφρόνη Αυγουστή
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΑΕΚ