ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιδιάκεθ: «Κάναμε εύκολα λάθη, να σκοράρουμε Μολδαβία»

Σχολίασε και τα καλά και τα άσχημα

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν εκπλάγηκε από όσα είδε στον αγώνα της ΑΕΚ με την Πέτροκουμπ, αλλά παραδέχθηκε πως όταν η ομάδα του είχε κατοχή μπάλας δεν έπαιζε όπως ο ίδιος ήθελε.

Περιμένει δύσκολο τον επαναληπτικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καλησπέρα. Ήταν όπως το περιμέναμε το ματς. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Πετροκουμπ να δείχνει ότι είναι καλή ομάδα και ξέρει να κλείνει τους χώρους. Εμείς δεν ήμασταν καλοί με την μπάλα στα πόδια άσχετα αν οι αντίπαλοι μας περίμεναν. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε πάρει ένα μικρό προβάδισμα και είναι σημαντικό ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Πάμε στη Μολδαβία να σκοράρουμε και τελειώσουμε τη δουλειά».

Για τη διαφορά ετοιμότητας: «Η Πετροκούμπ είναι σε καλή φυσική κατάσταση αυτή την περίοδο. Εμείς έχουμε μόνο 3 εβδομάδες δουλειάς. Αυτό είναι κάτι που φάνηκε. Προσπαθούσε κυρίως να κλείσει τους χώρους η αντίπαλος μας. Κάναμε εύκολα λάθη. Δεν ήταν εύκολη μέρα για εμάς. Μπορούσαμε για ένα δεύτερο γκολ. Είχαμε τον έλεγχο. Ξέραμε ότι θα είναι παιχνίδι με δυσκολίες. Δεν είναι κακό το αποτέλεσμα. Θα πάμε με στόχο να πετύχουμε ένα γκολ».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Δείγμα βάθους και θέλησης

ΑΕΚ: Δείγμα βάθους και θέλησης

Η διακοπή του πρωταθλήματος θα δώσει το δικαίωμα στη συντριπτική πλειοψηφία των τραυματιών να επαναδραστηριοποιηθούν
Κυριάκος Τοφή
 |  ΑΕΚ
X