ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου: «Κρίθηκε απαραίτητη η αλλαγή»

Το σκεπτικό για τη διαφοροποίηση στην τεχνική ηγεσία

Για το τέλος της συνεργασίας της με τον Ηλία Χαραλάμπους τουλάχιστον όσο αφορά στο πόστο του προπονητή, τον νέο τεχνικό της ομάδας και την προσπάθεια για την Ευρώπη μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την απόφαση της αντικατάστασης του προπονητή: «Μας πρόλαβαν οι εξελίξεις που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της ημέρας και συνεχίστηκαν μέχρι πριν από λίγο. Η προπόνηση είναι σε εξέλιξη με τον νέο προπονητή. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ηλία Χαραλάμπους. Είναι ανοιχτό το αν θα συνεχίσει στην ομάδα. Έγινε συζήτηση με τον τεχνικό διευθυντή, κρίθηκε απαραίτητο να γίνει αλλαγή για τα τελευταία παιχνίδια και με την προοπτική της επόμενης σεζόν. Θα γίνουν κι άλλες συζητήσεις. Από το πρωί έχει αναλάβει ο νέος προπονητής, ντεμπούτο θα κάνει με την Ανόρθωση και στο τέλος της σεζόν θα δούμε αν θα συνεχίσουμε για ακόμα ένα χρόνο. Το υπόλοιπο επιτελείο δεν έχει διαφοροποιηθεί».

Για το ότι δεν ξαναδούλεψε ως πρώτος προπονητής: «Είχε δουλέψει σε αρκετές χώρες και ομάδες, που διεκδίκησαν τίτλους. Ήταν άμεσος συνεργάτης του Πάκο Αγεστεράν, στη Ισπανία με τη Βαλένθια, στο Ισραήλ με τη Μακάμπι, στο Μεξικό με την Πατσούκα. Βλέπουμε άλλους προπονητές που δεν είχαν προϋπηρεσία όπως ο Ιραόλα, ο Κέρκεζ και ο Σωφρόνης. Καθρέφτης είναι το γήπεδο».

Για την προσπάθεια να προλάβει το τρένο της Ευρώπης: «Δεν έχει κανείς δικαίωμα να παρατήσει την προσπάθεια. Αυτό θα επιδιώξουμε και αυτό θα κάναμε ακόμα κι αν δεν προέκυπτε αυτή η εξέλιξη».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X