ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου: «Δεν κρύψαμε πως θα είναι μειωμένος ο προϋπολογισμός »

Δηλώσεις του επί του τύπου εκπρόσωπου της ΑΕΚ

Ο προγραμματισμός της ΑΕΚ βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας έχει ξεκινήσει μιας και στις 6 του Ιούλη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την προετοιμασία: «Μετά από αρκετά χρόνια η προετοιμασία θα γίνει αποκλειστικά στην Κύπρο. Τα τελευταία χρόνια πηγαίναμε στην Πολωνία αλλά φέτος ένεκα της κατάστασης αποφασίσαμε να γίνει εδώ. Απ’ τη στιγμή που και οι άλλες ομάδες αποφάσισαν να κάνουν το ίδιο με εμάς, έχουμε τη δυνατότητα για δυνατά φιλικά παιχνίδια. Ξεκινάμε στις 2-3 Ιουλίου για τα εργομετρικά και ακολούθως στις 6 Ιουλίου πιάνουμε δουλειά. Πριν πάμε στην Κακοπετριά θα δώσουμε ένα φιλικό παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου στην Αρένα και έπειτα θα έχουμε τέσσερα φιλικά στα ορεινά θέρετρα. Με την επιστροφή μας θα έχουμε και τρία φιλικά».

Για ζητήματα της πανδημίας: «Είναι πολλά τα θέματα. Απ’ τα διαρκείας που δεν ξέρουμε πως θα κυκλοφορήσουν μιας και δεν έχουμε ποσοστό κόσμου στο γήπεδο. Περιμένουμε το πρωτόκολλο για τις προπονήσεις και για τα παιχνίδια. Έχουμε να παίξουμε στα ορεινά με Ανόρθωση και Απόλλωνα, και αυτά θα τραβήξουν ενδιαφέρον. Πρέπει να ξέρουμε πως θα γίνουν αυτά. Φέτος η προετοιμασία θα είναι ιδιαίτερη».

Για τη στελέχωση της ομάδας: «Ο προγραμματισμός τρέχει και ο τεχνικός διευθυντής θα αποφασίσει για ποδοσφαιριστές».

Για τον Ανδρέα Κυριάκου: «Γράφονται καθημερινά αρκετά και πέραν από ελάχιστες περιπτώσεις δεν μπαίνουμε σε ονοματολογία».

Για τον προϋπολογισμό και αν είναι μειωμένος: «Το ύψος του προϋπολογισμού δεν το κρύψαμε και το είπε απ’ την πρώτη στιγμή ο Πρόεδρος πως θα είναι μειωμένο. Στην πορεία θα το δούμε το ύψος της μείωσης γιατί πρέπει να δούμε τους χορηγούς, τα εισιτήρια και άλλα θέματα».

Για την αποχώρηση του γυμναστή της ομάδας: «Ένεκα οικογενειακών υποχρεώσεων ο ίδιος ζήτησε να λυθεί η συνεργασία και σύντομα ο τεχνικός διευθυντής θα καταλήξει στον επόμενο γυμναστή που είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό πόστο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Κλικς απ' την πρωινή

ΑΕΚ: Κλικς απ' την πρωινή

Ο Κανέδα βάζει τις πινελιές του ενόψει και της νέας απαιτητικής ο Κανέδα βάζει τις πινελιές του ενόψει και της νέας απαιτητικής ...
 |  ΑΕΚ
X