ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Το αντίο του μεγάλου Χόρχε Λαρένα

Μια πενταετία συμπλήρωσε στη Λάρνακα

Όσο περνούσαν οι μέρες γινόταν και πιο αντιληπτό, αλλά πλέον μπορούμε να κάνουμε αναφορά σε γεγονότα που συναινούν στο ό,τι δε θα παραμείνει ο Χόρχε Λαρένα στην ΑΕΚ.

Το ζήτημά του δεν ξεκαθάρισε μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ούτε κατά τη διάρκεια των διακοπών του με τους Λαρνακείς να ξεκινούν προετοιμασία χωρίς να ειδοποιηθεί ο παίκτης να λάβει μέρος.

Ουσιαστικά το ζήτημα ήταν κατά πόσο θα του προσφερόταν συμβόλαιο και κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμα και όπως φαίνεται δε θα γίνει. Η απόφαση, όπως όλες τέτοιου είδους, ανήκει στον Άντερ Μουρίγιο και ο 38χρονος, το Σεπτέμβρη, μέσος αποχωρεί μετά από μια πενταετία. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει αντιληφθεί πως δε θα μείνει και μένει να δούμε αν θα ψάξει για άλλη ομάδα ή θα τερματίσει την καριέρα του.

Η ΑΕΚ τον απέκτησε το Καλοκαίρι του 2014 και μαζί του έζησε τις κορυφαίες στιγμές της ιστορίας της. Διεκδίκησε πρωταθλήματα, πήρε κύπελλο, έπαιξε ομίλους Europa League. Αποχωρεί ως ένας από τους κορυφαίους όλων, όπως και ο Νταβίντ Καταλά που προηγήθηκε. Αναμένουμε και την επίσημη ενημέρωση από την ΑΕΚ που πιθανόν να προκύψει μαζί με τον τρόπο που θα τιμηθεί για την προσφορά του.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X