ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Τα δωρεάν εισιτήρια της Πέτροκουμπ

Προσπάθεια να μαζέψουν κόσμο

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Με κάθε τρόπο προσπαθούν να φέρουν κόσμο στο γήπεδο της «Ζίμπρου» οι ιθύνοντες της Πέτροκουμπ, θέλοντας να έχουν τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη. Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή, ποδοσφαιρική, και έκανε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα αφού οι προβλέψεις δεν ήταν ευοίωνες.

Στους 1000 και κάτι οπαδούς συμπυκνώνεται η υποστήριξη που μπορεί να έχει η ομάδα από «δικό» της κοινό και έτσι επιστράτευσαν άλλα μέσα. Έδωσαν δωρεάν εισιτήρια στους ντόπιους του Κισινάου ώστε να μπουν στον κόπο να πάνε στο γήπεδο και περιμένουν ακόμα και τέσσερις χιλιάδες. Πάντως και να πλήρωναν, άντε 3-4€ το πολύ να τους καθόταν αφού το βοιωτικό επίπεδο εδώ είναι πολύ χαμηλότερο από της Κύπρου.

Εμπόδιο στα σχέδιά τους είναι το γεγονός πως στην πόλη Ορχέι, στα 40km από το Κισινάου, θα παίξει την ίδια ώρα η Στεάουα Βουκουρεστίου με τη Μιλσάμι και οι περισσότεροι θα προτιμήσουν να πάνε εκεί. Με βάση τα δεδομένα της περιοχής, είναι σαν να έρθει ο Ολυμπιακός Πειραιώς να παίξει στην Κύπρο για να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, ο Ποπέσκου δε θα έχει τον Ντεντόφ που τραυματίστηκε νωρίς στο πρώτο παιχνίδι, ενώ ο Ντουαλά είναι αμφίβολος. Ο Άρτεμς έλειψε και από το πρώτο ματς, αφού τελικά πήγε για επέμβαση και τον περιμένουν από Οκτώβρη. Στα του τερματοφύλακα, που άλλαξε το βασικό του στο πρώτο ματς, περιμένουμε να παίξει ο Άβραμ αφού είναι νέο απόκτημα και τον έριξε από νωρίς στη «μάχη».

Δεν αναμένεται να αλλάξει φιλοσοφία, αφού το είπε και στις δηλώσεις του πως αν ανοιχτείς με την ΑΕΚ δύσκολα έχεις τύχη.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X