ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Στο μικροσκόπιο οι χειμερινές μεταγραφές

Σάστρε, Ακίνο και Σουάρες αξιολογούνται εκ νέου

Κυριάκος Τοφή

Ο προγραμματισμός της νέας σεζόν ξεκινά εκ των έσω στο κιτρινοπράσινο στρατόπεδο καθώς ήδη έχει προκύψει η αποχώρηση του Νταβίντ Καταλά και οι ανανεώσεις με Χουάν Τρουγιόλς και Ακοράν Ρέγιες. Ένα ολόκληρο κεφάλαιο το οποίο αποτελείται από τρία μέρη βρίσκεται στην ακίδα του Άντερ Μουρίγιο ο οποίος θα επαναξιολογήσει τις επιλογές του τον περασμένο Ιανουάριο.

Από τις τρεις χειμερινές μεταγραφές, μακράν πιο παραγωγικός ήταν ο Λουίς Σάστρε ο οποίος κατάφερε να μπει σφήνα στις ποιοτικές λύσεις της μεσαίας γραμμής, εκμεταλλεύομενος και κάποιες συγκυρίες όπως ο τραυματισμός του Έκτορ Χέφελ. Ο έμπειρος Ισπανός μέσος θα αποτελέσει κομμάτι και της νέας σεζόν αν και το αγωνιστικό του στιλ μοιάζει με το αντίστοιχο του Νάτσο Κάσες, για τον οποίον οι πιθανότητες παραμονής είναι μοιρασμένες.

Διαβάστε επίσης: Προσδοκώντας σε τουλάχιστον δύο προσθήκες στην αμυντική γραμμή

Από εκεί και πέρα, οι περιπτώσεις των Ντάνιελ Ακίνο και Τζέφρεν Σουάρες μπορούν να χαρακτηριστούν ως αλληλένδετες καθώς πρόθεση του Άντερ Μουρίγιο είναι να κρατήσει έναν εκ των δύο. Για τον Αργεντινό με ισπανικό διαβατήριο, θα επιχειρηθεί επαναδιαπραγμάτευσης της ρήτρας απόκτησής του και αν υπάρχει καλή θέληση από πλευράς Ρεάλ Μούρθια, τότε θα παραμείνει.

Σε αντίθετη περίπτωση, θα προκριθεί η περίπτωση του Βενεζουελάνου πρώην ακραίου επιθετικού της Μπαρτσελόνα, η ικανότητα του οποίου δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, ωστόσο δεν έχει ξεδιπλωθεί πλήρως.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Δείγμα βάθους και θέλησης

ΑΕΚ: Δείγμα βάθους και θέλησης

Η διακοπή του πρωταθλήματος θα δώσει το δικαίωμα στη συντριπτική πλειοψηφία των τραυματιών να επαναδραστηριοποιηθούν
Κυριάκος Τοφή
 |  ΑΕΚ
X