ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Στη Λαμία «ψήνονται» για Ασούμπρε

Ο ίδιος δεν θα έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο μεταγραφής του

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Λαμία δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι προτίθεται να κάνει στην περίπτωση του Ζαν Λουκ Ασούμπρε, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας lamiaole.gr. Ο ποδοσφαιριστής θυμίζουμε είναι δανεικός από την ΑΕΚ Λάρνακας, ωστόσο παίζει να υπάρξει ενδεχόμενο να κινηθούν από την Λαμία για να κρατήσουν τον παίκτη στην ομάδα.

Αναλυτικά:

Η μοναδική περίπτωση, στην οποία δεν έχει γίνει ξεκάθαρο ακόμα αν η Λαμία θα κινηθεί για τον παίκτη, είναι αυτή του Ζαν Λουκ Ασούμπρε. Τα δείγματα που έχει δείξει ο Ιβοριανός εξτρέμ μέχρι τώρα είναι εξαιρετικά. Μιλάμε για παίκτη με ταχύτητα και ικανότητα όταν έχει τη μπάλα στα πόδια.

Ο πρόσφατος τραυματισμός του ωστόσο, δεν του έχει επιτρέψει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής για να είναι και πιο ασφαλές το δείγμα που έχουμε από αυτόν.

Στην περίπτωση του Ασούμπρε πάντως, ο ΠΑΣ Λαμία έχει χρόνο. Η ΑΕΚ Λάρνακας -στην οποία ανήκει ο παίκτης- δεν «καίγεται» για να τον καλέσει πίσω. Δεν θα έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο μεταγραφής του και για αυτό το λόγο, εφόσον οι «κυανόλευκοι» αποφασίσουν να κινηθούν για τον Ασούμπρε, θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X