ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ: Οι άδειες δεξαμενές και οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές

Εντεκάδα χωρίς ντόπιο ποδοσφαιριστή επέλεξε τρίτο σερί αγώνα ο Ιμανόλ Ιδιακέθ

Κυριάκος Τοφή

Η εμφάνιση απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα ιδιαίτερα στα πρώτα τριάντα λεπτά αλλά και το τελικό αποτέλεσμα, δεν έγιναν αποδεκτά, όπως ήταν άλλωστε λογικό, με ευχαρίστηση από τον κόσμο της ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας προβλημάτισε με την αγωνιστική της προσήλωση ενώ η επιλογή του προπονητή να ανακατέψει την τράπουλα όσον αφορά ρόλους και πρόσωπα, δεν τον δικαίωσε.

Μονάδες όπως ο Έκτορ Χέφελ και ο Χόρχε Λαρένα έδειξαν καταπονημένοι καθώς έχουν επωμιστεί ουκ ολίγα αγωνιστικά λεπτά για άλλη μια σεζόν, το φινάλε της οποίας τους βρίσκει να προσπαθούν να βοηθήσουν χωρίς να είναι σε άριστη κατάσταση. Την ίδια στιγμή, η τριάδα των χειμερινών μεταγραφικών αποκτημάτων πήρε φανέλα βασικού ωστόσο πλην του Λουίς Σάστρε ο οποίος αγωνίστηκε στη φυσική του θέση, οι άλλοι δύο δεν μπόρεσαν να κάνουν τη διαφορά.

Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ δεν επέλεξε ούτε έναν ντόπιο ποδοσφαιριστή στο αρχικό σχήμα, επιστρατεύοντας όμως σε 62ο και 74ο λεπτό τους Θωμά Ιωάννου και Ονησίφορο Ρουσιά, με τον πρώτο να επιστρέφει μετά τις 2 Ιανουαρίου 2019. Με τη σεζόν να οδεύει σε τυπικό κλείσιμο μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο, αλλά και την εξασφάλιση εισιτηρίου για το Γιουρόπα Λιγκ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η χρησιμοποίηση Κύπριων ποδοσφαιριστών αποτελεί ακόμα και... λαϊκή απαίτηση.

Ο Βάσκος τεχνικός οφείλει να ρίξει περισσότερες ματιές στο βάθος του κιτρινοπράσινου πάγκου και για να διατηρήσει το κίνητρο των αγωνιζόμενων μονάδων σε υψηλό επίπεδο, αλλά και για να ετοιμάσει υλικό για τη νέα σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X