ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ: Τα αστυνομικά μέτρα του αγώνα

Όλες οι λεπτομέρειες εδώ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί την Κυριακή 21.04.2019 και ώρα 19:00, στο στάδιο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ στη Λάρνακα, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

 

Διευθετήσεις για τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ. Κυριακή 21.04.2019 και ώρα 19:00, στο στάδιο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ στην Λάρνακα

Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΕΛ θα παραχωρηθεί η Βόρεια Κερκίδα (ΛΑΡΝΑΚΑ) και στους οπαδούς της γηπεδούχου ΑΕΚ θα παραχωρηθούν, η Δυτική (Γιώργος Καραπατάκης) η Νότια (Πετρολίνα) και η Ανατολική Κερκίδα (AJK Group).

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:30.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

Ανακοινώνεται επίσης ότι:

Φίλαθλοι της ΑΕΚ

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ κατά την άφιξη τους στο στάδιο προτρέπονται να αποφεύγουν τον κυκλικό κόμβο του KLEIMA και να προσέρχονται στο στάδιο από την πλευρά του νέου κυκλικού κόμβου του σταδίου ΚΙΤΙΟΝ. Από εκεί να κατευθύνονται προς το κολυμβητήριο και αμέσως αριστερά για να προχωρήσουν προς το στάδιο ή να κατευθύνονται πεζοί από τον δρόμο που περνά πίσω από το στάδιο ΚΙΤΙΟΝ (Ο συγκεκριμένος δρόμος θα είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση).

Οι οπαδοί της ΑΕΚ καλούνται να σταθμεύσουν σους χώρους στάθμευσης του σταδίου ΓΣΖ, στην Νότια πλευρά του, καθώς και στις παρόδους προς την λεωφόρο Παϊσίου, το Νέο Νοσοκομείο και την περιοχή Βεργίνας όπου υπάρχει μεγάλος χωμάτινος χώρος στάθμευσης.


Φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ

Τα εισιτήρια για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ θα διατεθούν ηλεκτρονικά σε προπώληση, ενώ ταμεία θα ανοίξουν την ημέρα του αγώνα εάν και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια.

Προτρέπονται οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που θα προέρχονται από Λευκωσία προς Λάρνακα, να κατευθυνθούν στο στάδιο από τον Κυκλικό Κόμβο Ριζοελιάς, να προχωρήσουν ευθεία μέχρι τον κυκλικό κόμβο του KLEIMA και από εκεί να στρίψουν δεξιά. Αμέσως μετά τον φούρνο «ΠΙΡΙΛΛΟΣ» να στρίψουν ξανά δεξιά και ακολούθως να σταθμεύσουν στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα στο σημείο που βρίσκονται τα παλιά ταμεία του σταδίου ΓΣΖ τα οποία στο παρόν στάδιο δεν χρησιμοποιούνται.

Τονίζεται σε όλους ότι:

o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού.

o Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.

o Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

o Για τους οπαδούς της ΑΕΚ το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι τα ταμεία της Δυτικής και για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ τα παλαιά ταμεία του ΓΣΖ στην Βόρεια πλευρά του σταδίου.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λάρνακας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 112.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία θα βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή του.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X