ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δημητρίου: «Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση»

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη

Ολοκληρώνεται αύριο η προετοιμασία της ΑΕΚ επί κυπριακού εδάφους ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ. Ο εκπρόσωπος Τύπου των «κιτρινοπράσινων», Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 για το κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης.

Αναλυτικά:

«Έχουμε αποκτήσει ένα προβάδισμα αλλά αυτό το προβάδισμα δεν προεξοφλεί ότι βρισκόμαστε στον επόμενο γύρο. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί στον επαναληπτικό. Η Ντιναμό βελτιώνεται πάρα πολύ στην έδρα της. Δεν θα επαναπαυτούμε στις δάφνες του 2-0. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να σκοράρουμε για να αγκαλιάσουμε την πρόκριση. Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση σε αυτή την περίπτωση. Θα πρέπει να πάμε και να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις το εισιτήριο της πρόκρισης, δεν πρέπει να περιμένουμε τον αντίπαλο πίσω».

Για το πρόγραμμα ενόψει Ντιναμό:

«Το πρόγραμμα της παρουσίας μας θα βγει αύριο, όταν θα ολοκληρωθεί και η προετοιμασία. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18:00. Αύριο το απόγευμα η αποστολή αναχωρεί με τελικό προορισμό το Μινσκ. Ελπίζουμε να μην υπάρξει το οποιοδήποτε απρόοπτο και να έχει ο προπονητής μας όλους τους παίκτες στη διάθεση του».

Για τους ΑΕΚτζήδες που θα ταξιδέψουν στη Λευκορωσία: 

«Σίγουρα θα έχουμε μερικές δεκάδες στο πλευρό της ομάδας μας».

Για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας:

«Έχουν ανανεώσει περισσότεροι από τους μισούς περσινούς κατόχους. Σήμερα ξεκίνησε η ελεύθερη προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας. Περιμένουμε ενδιάμεσα του ευρωπαϊκού μας οδοιπορικού να ανέβουν και πάλι οι ρυθμοί όσο αφορά την  διάθεση των διαρκείας. Έχουμε εκφράσει πολλάκις την ικανοποίηση την παρουσία που είχε ο κόσμος στα εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια».

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση