ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θλίβομαι πολύ»

Στον Σπορ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου, μίλησε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης. Ο πρώην καταξιομένος Κύπριος τεχνικός και Βουλευτής μίλησε για όλους και για όλα. Το πρωτάθλημα, τον κόσμο, το γήπεδο στη Λεμεσό, την ΚΟΠ και τις Ευρωπαϊκές επιτυχίες.

Αναλυτικά:

Για το πρωτάθλημα: «Είναι νωρίς και ακολουθεί και το δεύτερο κομμάτι του πρωταθλήματος με δέκα σκληρά παιχνίδια. Αν κέρδιζε ο ΑΠΟΕΛ και δημιουργούσε μια διαφορά που οι άλλες ομάδες θα έπρεπε να κάνουν αλάνθαστη πορεία, τότε εν μέρη το πρωτάθλημα θα είχε τελειώσει. Φυσικά παραμένει το πρώτο φαβορί, όμως η διαφορά που έχει δημιουργηθεί ανοίγει την όρεξη σε άλλες ομάδες. Παράλληλα, ο Απόλλωνας έχει κάνει πολλά εντυπωσιακά αποτελέσματα και μπήκε στο παιχνίδι του τίτλου. Και η ΑΕΚ είναι πολύ πιο αισιόδοξη παρά από πριν δυο μήνες».

Για τον κόσμο που φεύγει από τα γήπεδα: «Ο κόσμος θέλει να βλέπει αμφίρροπα παιχνίδια. Παιχνίδια που θα παίζονται στο γήπεδο και που δεν ξέρεις σε καμιά περίπτωση το αποτέλεσμα τους. Οι φάκελοι που έρχονται δημιουργούν δυσπιστία και διώχνουν τον κόσμο από τις κερκίδες. Μπήκε το παράνομο στοίχημα για τα καλά στη ζωή μας και έχουμε διώξει τον κόσμο. Και η βια που υπάρχει ακόμη και ταλαιπωρεί το ποδόσφαιρο μας. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί, αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο».

Για την ΚΟΠ και τα παράπονα: «Όταν αγαπάς το ποδόσφαιρο θα πρέπει να παίρνει τις σωστές αποφάσεις. Δεν γίνεται στην ΚΟΠ την οποία απαρτίζουν τα σωματεία να υπάρχουν παράπονα, ειδικά από ομάδες που στήριξαν ένα αξιωματούχο. Θλίβομαι πολύ όταν κάποιος παράγοντας κάνει παράπονα για τους αξιωματούχους που ψήφισε ο ίδιος. Δεν ήξερες ποιον ψήφιζες; Το ότι φοβούνται για να μην αδικηθούν είναι άλλοθι».

Για το γήπεδο στη Λεμεσό: «Σπρώχναμε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας προς την κατεύθυνση για ένα γήπεδο. Φαίνεται όμως πως υπάρχει οπισθοδρόμηση. Θα πρέπει να υπάρξει μια επιτροπή και να ασχολείται με το γήπεδο. Έγιναν δυο πρόσφατες συνεδρίες στον ΚΟΑ και δεν πήγαν όλοι. Μετά θα λέμε ποιος φταίει; Υπάρχουν κάποια προβλήματα με την Ε.Ε. και με την κρατική χορηγία τα οποία όμως μπορούν να ξεπεραστούν. Μόνο με επιτροπή θα μπορέσει να δημιουργηθεί το γήπεδο».

Για τις Ευρωπαϊκές επιτυχίες και το Εθνικό μας πρόβλημα: «Η συμμετοχή των ομάδων μας στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι πάρα πολύ σημαντική. Όταν ήμουν στο κοινοβούλιο είχαμε καλωσορίσει Ευρωπαίους συναδέλφους που ασχολούνται με το θέμα είναι πολύ σημαντικό. Ειδικά όταν πήγε η Ανόρθωση Τουρκία αλλά και οι επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ. Πολλοί Ευρωπαίοι και ο υπόλοιπος κόσμος δεν ξέρουν καν που είναι η Κύπρος. Με αυτές τις συνθήκες γνωστοποιούμε το Εθνικό μας πρόβλημα».  

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση