ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκέφτεται Έμερι

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ρόμα κοιτάζει πιθανούς αντικαταστάτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι, με τον Ουνάι Έμερι να είναι ένας από τους υποψήφιους.

Το συμβόλαιο του Λουτσιάνο Σπαλέτι με τη Ρόμα τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Ιταλό κόουτς να μην αποκαλύπτει τίποτα για το μέλλον του. Σύμφωνα με την “Gazzetta dello Sport”, ο σύλλογος ετοιμάζεται για το ενδεχόμενο που ο Σπαλέτι αποφασίσει να φύγει. Μια επιλογή είναι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, όμως η Ρόμα δεν θα βιαστεί να πάρει μια απόφαση, καθώς και άλλα ονόματα θα είναι διαθέσιμα το καλοκαίρι, όπως ο Ουνάι Έμερι, ο οποίος είναι στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, όμως μπορεί να φύγει το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Η Παρί βρίσκεται στη δεύτερη θέση στο γαλλικό πρωτάθλημα, τρεις βαθμούς πίσω από τη Μονακό και αν η ομάδα αποφασίσει να τον διώξει, ο Έμερι θα ήταν πολύ καλή επιλογή για τον πάγκο της Ρόμα, ειδικά αν και ο Μόντσι "μετακομίσει" στη Ρώμη ως αθλητικός διευθυντής. Οι δυο τους είχαν συνυπάρξει στη Σεβίλλη, κατακτώντας το Europa League για τρεις συνεχόμενες χρονιές. 

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΡΟΜΑ: Τελευταία Ενημέρωση