ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ίλιτσιτς: «Θα ήθελα να πάω σε μια μεγαλύτερη ομάδα»

Σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει σε μια μεγαλύτερη ομάδα από την Αταλάντα, εφόσον δεν πάρει εγγυήσεις για το μέλλον τού συλλόγου

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, εμφανίζεται ο Γιόσιπ Ίλιτσιτς.

Ο 31χρονος επιθετικός ανέφερε σε δηλώσεις του πως θέλει να αγωνιστεί σε μια μεγαλύτερη ομάδα. Ωστόσο, δεν έκλεισε την... πόρτα της παραμονής στην Αταλάντα, λέγοντας πως θα έχει συνάντηση με την διοίκηση και μόνο αν πάρει τις κατάλληλες εγγυήσεις πως η ομάδα θα δυναμώσει, τότε θα παραμείνει σε αυτή.

«Θέλω να παίξω σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο. Αν μείνω θα είναι γιατί η Αταλάντα θα δυναμώσει περισσότερο. Εάν φτιαχτεί μια ομάδα που μπορεί να κατακτήσει κούπες τότε θα είμαι χαρούμενος να μείνω, ειδάλλως θα πάω να βρω κάποια νέα πρόκληση από αυτές που με περιμένουν. Καταλαβαίνω πως ο πρόεδρος θέλει να με κρατήσει αλλά χρειάζομαι εγγυήσεις ότι η ομάδα βαδίζει στον σωστό δρόμο», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τις φήμες πως έχει κλείσει στη Νάπολι: «Δεν έχω υπογράψει πουθενά. Τις επόμενες ημέρες ο ατζέντης μου θα έχει μια συνάντηση με την Αταλάντα και τότε θα μάθω τις σκέψεις και τα πλάνα τους. Μετά από αυτό, θα γνωρίζω τι είναι καλύτερο για εμένα. Θέλω να παραμείνω στην Ιταλία και εάν φύγω από το Μπέργκαμο, θα είναι μόνο για μεγαλύτερη ομάδα».

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση

X