ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάρκο Σίλβα για αντί-Ντε Μπουρ

Στην λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Φρανκ Ντε Μπουρ βρίσκεται και ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού , Μάρκο Σίλβα.

Το μέλλον το Ολλανδού προπονητή στον πάγκο της Ίντερ, ο οποίος διαδέχθηκε τον Ρομπέρτο Μαντσίνι λίγο πριν από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολο ύστερα και από τη νέα ήττα των “νερατζούρι” από την Αταλάντα.

Ο Ντε Μπουρ μετρά ώρες και οι ιδιοκτήτες της Ίντερ έχουν ήδη αρχίσει τις συζητήσεις με άλλους προπονητές. Καπέλο, Λεονάρντο, Μπλαν, Γκουιντολίν είχαν ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της “Gazzetta dello Sport” έχει αρχίζει να ακούγεται και το όνομα του Μάρκο Σίλβα ως υποψήφιος για να καθίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο οποίος ωστόσο δεν δείχνει την παρούσα στιγμή να έχει κερδίσει πόντους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού συνδέεται με την Ίντερ. Και τον περασμένο Αύγουστο, όταν ήταν ξεκάθαρο πως θα αποχωρήσει ο Μαντσίνι και πριν τελικά αναλάβει ο Ντε Μπουρ, ο Σίλβα φερόταν να είναι και πάλι υποψήφιος.

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X