ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σενάριο ανταλλαγής Ντάγκλας Κόστα - Ικάρντι

Θέλουν ανταλλαγή οι δύο ιταλικές ομάδες

Γιουβέντους και Ιντερ έχουν ανοιχτό το θέμα των προπονητών τους, αλλά αυτό δεν τις εμποδίζει να κάνουν συζητήσεις για μεταγραφικά.

Ο Μάουρο Ικάρντι, ως γνωστόν, δεν περνάει και τις καλύτερες του μέρες στο Μιλάνο και θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα πουληθεί. Ο Ντάγκλας Κόστα, από την άλλη πλευρά, είναι ένας από τους παίκτες που η Γιούβε σκέφτεται σοβαρά να παραχωρήσει, αφού φέτος δεν έδωσε συνέχεια στην περσινή σεζόν του, αν έρθει κάποια καλή πρόταση ή αν μπορέσει να χρησιμοποιηθεί ως αντάλλαγμα για να προχωρήσει κάποια μεταγραφή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν Μέσα που είναι κοντά στην Ιντερ, στο Τορίνο σκέφτονται το δεύτερο προς το παρόν, αφού φέρονται να πρότειναν ανταλλαγή με τον Ικάρντι, κοστολογώντας και τους δύο παίκτες στα 60 εκατ. ευρώ. Με βάση τα ίδια ρεπορτάζ, ο Βραζιλιάνος αρέσει στους Νερατζούρι, οι οποίοι όμως θα προτιμούσαν να πουλήσουν τον Ικάρντι μόνο για λεφτά, προκειμένου να ξεμπερδέψουν μια και καλή με το Financial Fair Play. Οσο για τα Μέσα που πρόσκεινται στη Γιουβέντους, απλά αναφέρουν ότι η Κυρία παρακολουθεί το θέμα Ικάρντι και αν δει ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να τον αποκτήσει, θα κάνει κίνηση.

Πηγή:gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X