ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιουβέντους-Τσέλσι: Το ντόμινο στους πάγκους τους!

Πως ο Φρανκ Λάμπαρντ στέλνει το Σάρι στο Τορίνο

Ένα ματς έχει απομείνει για να τελειώσει η σεζόν για Ντέρμπι Κάουντι, Τσέλσι, Γιουβέντους και Λάτσιο, με τις ομάδες αυτές να συνδέονται με σενάρια που αφορούν στον πάγκο τους.

Το μόνο δεδομένο είναι πως η Γιούβε ψάχνει για προπονητή αφού ο Μαξ Αλέγκρι αποτελεί παρελθόν. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, αυτή τη στιγμή σε πρώτο πλάνο είναι οι Σάρι και Σιμόνε Ιντάγκι οι οποίοι εργάζονται σε Τσέλσι και Λάτσιο αντίστοιχα.

Ο Ντι Μάρτζιο μεταδίδει πως έγινε ήδη συνάντηση με τον Ιντάγκι και έδειξε να ενδιαφέρεται να μετακομίσει στο Τορίνο, αλλά ο πρόεδρος της Λάτσιο, Λοτίτο, δύσκολα θα τον αφήσει να φύγει αφού διατηρεί συμβόλαιο.

Έτσι, το ενδιαφέρον στρέφεται προς τον Μαουρίσιο Σάρι που επίσης έχει συμβόλαιο με τη Τσέλσι αλλά είναι διαφορετική περίπτωση. Ο θρύλος του συλλόγου Φρανκ Λάμπαρντ είχε μια εξαιρετική σεζόν με την Ντέρμπι και μεγάλη μερίδα οπαδών των «Μπλε» θα ήθελαν να τον δουν στον πάγκο. Υπάρχει ούτως ή άλλως γκρίνια για το Σάρι για επιλογές του και το περιβόητο «Σάριμπολ» που σε άλλους αρέσει και άλλους όχι. Με αυτά τα δεδομένα, μοιάζει πιο εύκολο να τον αφήσουν να φύγει για να πάρουν το Λάμπαρντ, κατά κάποιες πληροφορίες αυτό έχει ήδη συμφωνηθεί, κάτι που αν γίνει ανοίγει το δρόμο για να πάρει τη δουλειά στη Γιουβέντους.

Με αυτό το ντόμινο εξελίξεων, μάλλον θα είναι όλοι χαρούμενοι εκτός ίσως από τον Ιντζάγκι! Οριστικές εξελίξεις αναμένονται μετά τους τελικούς της Championship (27/5) και του Europa (29/5).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X