ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εντείνονται οι φήμες για Γκουαρντιόλα και Γιουβέντους

Φήμες θέλουν τον Πεπ Γκουαρντιόλα να έχει συμφωνήσει ήδη με τη Γιουβέντους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει έρθει ήδη σε επαφή με την Γιουβέντους για ενδεχόμενη συνεργασία. Όλα αυτα προκύπτουν από έρευνα και δημοσίευμα του ίδιου στο τουίτερ.

Ο λόγος για τον Φεντερίκο Τζεναρέλι, που εργάζεται για το «Radio Sportiva». Αναφέρει ότι είναι έτοιμη να πυροδοτήσει τη «βόμβα» που ακούει στο όνομα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Ήταν όντως μια αποφασιστική μέρα. Ο Γκουαρντιόλα θα είναι ο νέος προπονητής της Γιουβέντους. Συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας. Υπάρχει συμφωνία».

Μένει να φανεί αν όντως έχουν ισχύ τα λεγόμενα, σε ένα σενάριο που φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να επιβεβαιωθεί.

Τα Μέσα της Ιταλίας υποστηρίζουν πως οι «μπιανκονέρι» τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή. Το μόνο που απομένει είναι να επέλθει συμφωνία και με την Λάτσιο. Οι «Λατσιάλι» αξιώνουν 100 εκατ. ευρώ για την πώληση του ποδοσφαιριστή, χρήματα που η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να ξοδέψει.

Οι άνθρωποι της «Γηραιάς Κυρίας» θέλουν να κάνουν τον Σέρβο δώρο στον νέο προπονητή, για αυτό και δεν πρόκειται να κάνουν πίσω. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να έρθει στην Γιουβέντους είναι ξεκάθαρα, όπως υποστηρίζουν τα Μέσα της Ιταλίας.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X