ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλέγκρι: «Είναι η καταλληλότερη στιγμή να αποχωρήσω»

Σεβαστή έκανε την απόφαση της διοίκησης της Γιουβέντους ο Ιταλός τεχνικός

Κυριάκος Τοφή

Μετά από πέντε σεζόν και έντεκα τίτλους, το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και έτσι οι δρόμοι Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι και Γιουβέντους χωρίζουν μετά από απόφαση του ισχυρού άνδρα της «Μεγάλης Κυρίας» του ιταλικού ποδοσφαίρου, Αντρέα Ανιέλι. Σε ηλικία 51 ετών, ο πρώην προπονητής της Μίλαν κατάφερε να καταξιωθεί και να χτίσει το προπονητικό του όνομα, οδηγώντας την ομάδα του Τορίνο σε σερί κατακτήσεις Σκουντέτο ωστόσο αυτό που απουσίασε ήταν η υπέρβαση εκτός συνόρων και η διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην αποχαιρετιστήριά του ομιλία, ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν συνοδευμένος από τον πρόεδρο της Γιουβέντους, αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία τους και γι' αυτά που μου έχουν δώσει. Έχουμε πλέον μιαν ομάδα η οποία είναι φτιαγμένη για να επικρατεί και την προοπτική την επόμενη σεζόν να είναι άκρως ανταγωνιστική στο ιταλικό πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλα τα δεδομένα έχουν ζυγιστεί και προφανώς ο σύλλογος έχει επιλέξει να πορευτεί χωρίς εμένα τα επόμενα χρόνια. Έχουμε μεγαλώσει μαζί και δεν έχω αμφιβολία ότι είναι η καταλληλότερη στιγμή να αποχωρήσω.» 

 

 

 

 

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X