ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν ήμασταν αλαζόνες»

Στο γεγονός πως στη Γιουβέντους δεν ήταν αλαζονικοί απέδωσε την πρόκριση της «Γηραιάς Κυρίας» στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ επί της Μονακό ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν μετά τη λήξη του δεύτερου ημιτελικού. 

Ο Ιταλός πορτιέρε τόνισε πως πέρασαν κάποιες δύσκολες στιγμές απόψε, όμως είχαν την κατάλληλη νοοτροπία για να προκριθούν στον τελικό, κάτι που ο ίδιος δεν περίμενε με το χαμένο ματς του 2015. 

Αναλυτικά: «Ήταν πολύ δύσκολο, ανεξαρτήτως του 2-0 του πρώτου αγώνα. Εάν είχαμε έρθει εδώ με αλαζονεία, θα ζούσαμε ορισμένες πολύ δύσκολες στιγμές. Τα καταφέραμε, αλλά πρέπει να έχεις τη σωστή νοοτροπία, να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια με αφοσίωση. 

Είμαστε στον τελικό και δεν θα πω ότι αυτός ήταν ο πρωταρχικός στόχος μας, επειδή τώρα που περάσαμε, δεν μετράει σε κάτι. Είμαι πολύ χαρούμενος, επειδή πηγαίνω σε καλή κατάσταση και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εάν δεν βρισκόμουν σε μεγάλο σύλλογο με σπουδαίους συμπαίκτες, ποτέ δεν θα επέστρεφα στον τελικό του Champions League. 

Πριν από δύο χρόνια, όλοι θεώρησαν ότι ήταν ο τελευταίος τελικός Champions League για μένα και έκανα κι εγώ αυτήν την υπόθεση, αλλά πρέπει να πιστεύεις στα όνειρά σου».

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση