ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φεύγει από Ουντινέζε ο Καρνέζης

Ο σχεδιασμός της Ουντινέζε για την επόμενη σεζόν προβλέπει τον προβιβασμό του Σιμόνε Σκουφέτ στη θέση του βασικού τερματοφύλακα και παράλληλα την πώληση του Ορέστη Καρνέζη.

Μάλιστα, η ομάδα από το Ούντινε προχώρησε στην απόκτηση του Αργεντινού πορτιέρο, Αλμπάνο Μπιτσάρι, που θα είναι το «μπακ απ» του 22χρονου Ιταλού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο «Όρε» θα μάθει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μέσα στον Ιούλιο. Ήδη, έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενες συλλόγους, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν φτάσει σε προχωρημένο στάδιο με κανέναν εξ αυτών.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο διεθνής κίπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Ουντινέζε μέχρι το καλοκαίρι του 2019 με τους Ιταλούς να ζητούν για την παραχώρηση του 5-7 εκατ. ευρώ.

Σαφώς δεν πρόκειται για μία εύκολη υπόθεση, αλλά η διοίκηση εξετάζει και αξιολογεί τις προσφορές, τις οποίες έχει στα χέρια της και θα επιλέξει την καλύτερη δυνατή λύση σε συνεννόηση με την πλευρά του παίκτη.

Την περίπτωση του Ορέστη Καρνέζη που προέρχεται από μία «γεμάτη» χρονιά στη Serie A, εξετάζουν αρκετές ομάδες από την Ιταλία, την Αγγλία και την Τουρκία. Από το ιταλικό πρωτάθλημα η Νάπολι και η Τορίνο, από την Premier League η Μπόρνμουθ, η Χάντερσφιλντ και η Γουότφορντ, ενώ βρίσκεται και στα υπόψη της Φενέρμπαχτσε.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ένα από τα παραπάνω κλαμπ μπορεί να αποσπάσει την υπογραφή του 31χρονου τερματοφύλακα, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ομάδα τις προσεχείς ημέρες, που θα καλύπτει τα «θέλω» της Ουντινέζε και του Ορέστη Καρνέζη.

Σέριε Α: Τελευταία Ενημέρωση

X
X