ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
19° Λευκωσία,
09 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Θέλουν μα δεν τα βρίσκουν Ρεάλ Μαδρίτης – Ράμος!

Ανησυχία από το… πουθενά

Ανησυχία από το… πουθενά πλανάται πάνω από τη Μαδρίτη. Ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος βαδίζει αισίως τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την ομάδα. Η συνεργασία του Ισπανού βράχου με τη «Βασίλισσα» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. Μέχρι τώρα καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει δείξει διάθεση να κλείσει θετικά το θέμα. Κανείς δεν έχει παρουσιαστεί πρόθυμος να δώσει τη συγκατάθεση του προκειμένου ο γάμος αυτός να συνεχιστεί.

Από το 2005 ως και σήμερα, 15 χρόνια μαζί Ρεάλ Μαδρίτης και Σέρχιο Ράμος. Ο 34χρονος έχει ζήσει τα πάντα στη «Βασίλισσα». Τίτλους, προσωπικές διακρίσεις, απογοητεύσεις και πολλά πολλά ακόμα. Και τώρα φθάνουμε στο σήμερα, με τις δύο πλευρές να σκέφτονται μάλλον σοβαρά το ενδεχόμενο να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Η AS αναφέρει σε δημοσιεύματά της πως μέχρι στιγμής οι δύο πλευρές δεν έχουν κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Το μέλλον του Σέρχιο Ράμος βρίσκεται στον αέρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ισπανών υπάρχει συγκεκριμένη διχογνωμία, η οποία για την ώρα δεν έχει βρει λύση. Ο 34χρονος ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει διάθεση να ζητήσει αύξηση των οικονομικών του απολαβών.

Διχογνωμία στη διάρκεια του συμβολαίου του Ράμος

Ο Ισπανός αμυντικός επιθυμεί να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο, το οποίο θα τον διατηρήσει στον σύλλογο μέχρι τα 36 του χρόνια. Η Ρεάλ Μαδρίτης για την ώρα ρίχνει ως πρόταση ανανέωση όμως για έναν χρόνο θέλοντας στη συνέχεια να βρει τον αντικαταστάτη του στην άμυνα. Αυτό είναι το… αγκάθι που τους φέρνει μακριά από την συμφωνία.

Όσο ο Σέρχιο Ράμος δεν συμφωνεί να επεκτείνει τη συνεργασία του με τη «Βασίλισσα», τόσο θα φουντώνουν τα σενάρια αποχώρησης. Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν καραδοκούν περιμένοντας τη κατάλληλη στιγμή για να προσεγγίσουν τον 34χρονο σταρ. Αμφότερες παρουσιάζονται πρόθυμες να ικανοποιήσουν κάθε θέλω του Ισπανού προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Όπως και να χει, ακόμη τον πρώτο λόγο διατηρεί η Ρεάλ Μαδρίτης.

Πηγή: sportsking.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση