ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σίτι και Ρεάλ θέλουν τον «Ασιάτη Μέσι»

Τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Μάντσεστερ Σίτι έχουν πολύ ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα. Τον Τακεφούσο Κούμπο.

Τον μάθαμε πριν από πολλά χρόνια. Όντας στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Πλέον φημολογείται ότι τον θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι. Τότε ήταν 10 ετών. Πλέον είναι 17.

Ο λόγος για τον Τακεφούσο Κόμπο. Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός εδώ και χρόνια μαγεύει με τις εμφανίσεις του. Παρόλα αυτά εκείνες δεν ήταν ικανές, ώστε να τον κρατήσουν στις ακαδημίες των «μπλαουγκράνα». Γι’ αυτό το λόγο και φοράει τη φανέλα της Τόκιο τα τελευταία χρόνια.

Παρόλα αυτά η φήμη του γίνεται ολοένα και πιο μεγάλη. Άλλωστε πρόκειται για τον «Μέσι της Ασίας», όπως τον είχαν αποκαλέσει πολλοί όταν ξεκίναγε την καριέρα του. Ωστόσο, μόνο αν δουλέψει πολύ σκληρά θα καταφέρει να αιτιολογήσει όλο αυτό τον ντόρο που είχε γίνει με το όνομά του.

Σίγουρα η καριέρα του δεν βρίσκεται εκεί που θα περίμεναν οι πιο πολλοί. Αλλά είναι μόλις 17 ετών. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να τα φέρει όλα… τούμπα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν ιαπωνικά ΜΜΕ τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Μάντσεστερ Σίτι τον έχουν πολύ ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα. Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να κινηθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα για την αγορά του και αυτό γιατί συνεχίζουν να πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Βασίλισσα και στα social media

Βασίλισσα και στα social media

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τους περισσότερους ακολούθους και στα τρία μεγάλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιβεβαιώνοντας τη... ...
 |  ΡΕΑΛ
X