ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρεάλ Μ.: Μένουν τα τυπικά για Αζάρ

Αρχίζει να ψάχνει σπίτι στη Μαδρίτη ο Βέλγος

Τελειωμένη πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Έντεν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτη με τη «Marca» να αναφέρει πως έχει προκύψει συμφωνία ανάμεσα στις τρεις εμπλεκόμενες πλευρές.

Σημαντικό ρόλο παίζει η θέληση του ίδιου του παίκτη για να γίνει η μετακίνηση, καθώς και πέρσι το ήθελε αλλά η Τσέλσι δεν τον παραχωρούσε ζητώντας €200εκ.. Πλέον στο Λονδίνο το έχουν αντιληφθεί πως δεν μπορούν να τον κρατήσουν και από τη στιγμή που το συμβόλαιό του λήγει το 2020 θα τον χάσουν αυτό το Καλοκαίρι παρά το επόμενο δωρεάν.

Το συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει το επόμενο διάστημα ο Βέλγος σούπερ σταρ είναι για έξι χρόνια, ενώ ήδη έχει προγραμματίσει ταξίδι στη Μαδρίτη για να βρει σπίτι και να διευθετήσει όλες τις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, αυτό που έμενε για να τελειώσει το θέμα ήταν το οριστικό ΟΚ του Ζιντάν που γενικότερα παρουσιάζεται διστακτικός στο κεφάλαιο προσθήκες και πολύ σχολαστικός. Όμως στην περίπτωση του Αζάρ συμφωνεί πως είναι ένας παίκτη που μπορεί να βοήθησε τη Ρεάλ αλλά και να εξελιχθεί και ο ίδιος σε επίπεδο…χρυσής μπάλας.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Πλήγμα με Μόντριτς στη Ρεάλ

Πλήγμα με Μόντριτς στη Ρεάλ

Yπέστη τραυματισμό στους προσαγωγούς και χάνει το ματς με τη Λεβάντε που ακολουθεί αλλά και εκείνο με την Παρί Σεν Ζερμέν ...
 |  ΡΕΑΛ
X