ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε 12 εκατομμύρια από το Σούπερ Καπ

Η Βασίλισσα ήδη έχει βγάλει 47 εκατομμύρια ευρώ από την παρουσία της σε διοργανώσεις.

Η Ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έβαλε ένα μεγάλο μπόνους σε περίπτωση κατάκτησης του τουρνουά. Αυτό το μπόνους ήταν μεγαλύτερο από προηγούμενες διοργανώσεις του Σούπερ Καπ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήδη έχει βγάλει 47 εκατομμύρια ευρώ από την παρουσία της σε διοργανώσεις. Από το Ισπανικό Σούπερ Καπ οι μερέγχες πήραν 12 εκατομμύρια ευρώ. Ενώ από την μέχρι τώρα παρουσία της βασίλισσας στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει κέρδος 35 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ρεαλ Μαδρίτης ήδη έχει βγάλει 47 εκατομμύρια ευρώ από την παρουσία της σε διοργανώσεις.

Η συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δίνει στις ομάδες πέρα από παρουσία στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και 15 εκατομμύρια ευρώ μπόνους. Όσες ομάδες έφτασαν στην φάση των 16 έβγαλαν ακόμη 10 εκ. ευρώ. Αλλά ακόμη 10 εκ. ευρώ θα κερδίσει μια ομάδα με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες σε έξι ματς όπως η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η κάθε νίκη ξεχωριστά στην διοργάνωση των αστεριών δίνει μπόνους 2,7 εκ. ευρώ ενώ κάθε ισοπαλία 900.000 ευρώ. Η σεζόν ξεκίνησε σχετικά καλά για την Ρεάλ Μαδρίτης από οικονομική άποψη. Ο κάθε ποδοσφαιριστής των μερέγχες πήρε 150.000 ευρώ για την παρουσία του στις διοργανώσεις. Αυτό σημαίνει ότι στους ποδοσφαριστές δόθηκαν το 1/3 των μπόνους της ομάδας.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X