ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρονάλντο: «Αν δεν ήμουν ο Κριστιάνο, δεν θα ήμουν κατηγορούμενος»

Περίπου μιάμιση ώρα διήρκεσε η κατάθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο ενώπιον δικαστή για την υπόθεση φοροδιαφυγής. Αμέσως μετά φυγαδεύτηκε και δεν είπε το παραμικρό στα ΜΜE.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ενώπιον της δικαστού Μόνικα Γκόμεζ για να καταθέσει για την υπόθεση της φοροδιαφυγής που τον αφορά. Ο 32χρονος Πορτογάλος σταρ, που κατηγορείται πως απέκρυψε 14,7 εκατ. ευρώ, μπήκε στην αίθουσα από διαφορετική είσοδο για να αποφύγει τα ΜΜΕ και για μιάμιση ώρα κατέθεσε για την υπόθεση αρνούμενος οποιαδήποτε παράνομη πράξη.

Μάλιστα, σύμφωνα με ισπανικές πηγές (μιας και η διαδικασία ήταν κλειστή για τα media) ανέφερε στη δικαστή πως «αν δεν με έλεγαν Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν θα βρισκόμουν εδώ», θεωρώντας προφανώς πως κατηγορήθηκε για λόγους εντυπωσιασμού.

Οι εκπρόσωποί του είχαν αρχικά ενημερώσει πως ο άσος της Ρεάλ θα μιλούσε στα ΜΜΕ μετά τη διαδικασία, ωστόσο φυγαδεύτηκε και όπως έγινε γνωστό θα υπάρξει μία επίσημη δήλωση από την πλευρά του.

Υπενθυμίζεται πως πέρσι σε μία αντίστοιχη υπόθεση ο Λιονέλ Μέσι καταδικάστηκε σε φυλάκιση 21 ετών με αναστολή και τελικά υποχρεώθηκε να πληρώσει 252.000 ευρώ. Ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα κατηγορείτο πως είχε αποκρύψει 4,1 εκατ. ευρώ.

Ο Ρονάλντο κατηγορείται πως εκμεταλλεύτηκε μια off-shore εταιρεία για να διοχέτευσε σε αυτή έσοδα που είχε από την Ισπανία για τη διαχείριση της εικόνας του και να μην φορολογηθεί γι’ αυτά. Αν κριθεί ένοχος, αντιμετωπίζει κίνδυνο φυλάκισης μέχρι τριάμισι ετών με αναστολή και θα χρειαστεί να καταβάλει τουλάχιστον 28 εκατ. ευρώ για να μείνει ελεύθερος.

sport-fm.gr

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X