ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο Ντεμπελέ είναι καλύτερος από τον Νεϊμάρ»

Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα τρέφει ιδιαίτερο θαυμασμό για τον Γάλλο!

Σίγουρα ο Ουσμπάν Ντεμπελέ είναι ένας ποδοσφαιριστής με ιδιαίτερα χαρίσματα και τρομερή ποιότητα. Μερικοί τον χαρακτηρίζουν ως το επόμενο αστέρι της Γαλλίας. Έχει αποδείξει πως έχει λαμπρό μέλλον και στην Μπαρτσελόνα ποντάρουν πάνω του, παρά τις… αταξίες του!

Ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου μίλησε για τον Ντεμπελέ, τονίζοντας πως είναι… πολύ καλύτερος από τον πρώην ποδοσφαιριστή των Καταλανών, Νεϊμάρ! Ήδη η δήλωση του έχει χαρακτηριστεί… άστοχη, ακόμα και από τους φίλους των Μπλαουγκράνα.

«Έχω εξηγήσει πως τα λεφτά από τον Νεϊμάρ πήγαν στους Ντεμπελέ και Κουτίνιο. Πιστεύω πως τώρα ο Ντεμπελέ είναι πολύ καλύτερος από τον Νεϊμάρ. Το επίπεδο του έχει ανέβει πάρα πολύ. Έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες της ομάδας», ανέφερε.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον Ιβάν Ράκιτιτς. Ο Κροάτης άσος φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην έξοδο, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν τα Μέσα της Ισπανίας. Η Ίντερ φαίνεται να έχει στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας τον μέσο της Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του συλλόγου αποκάλυψε πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει συνάντηση για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του!

«Ο Ράκιτιτς είναι πολύ σημαντικός και σημαίνει πολλά για την ομάδα. Μάλιστα είμαστε διατεθειμένοι να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο με σαφώς καλύτερους οικονομικούς όρους. Το αναβάλαμε προς το παρόν για οικονομικούς λόγους», ανέφερε.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X