ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κουτίνιο: «Δεν είχα καλή σεζόν, μόνο έτσι θα βελτιωθώ»

Ο Φελίπε Κουτίνιο παραδέχθηκε πως την σεζόν που μας πέρασε δεν έδειξε τον καλύτερο αγωνιστικό του πρόσωπο!

Σίγουρα μια από τις δυσάρεστες εκπλήξεις της σεζόν ήταν ο Φελιπε Κουτίνιο. Ο άσος της Μπαρτσελονα αν και ήρθε με όνειρα στους Καταλανούς, δεν κατάφερε να κάνει… απόσβεση των χρημάτων. Στην Μπαρτσελόνα είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με τον Βραζιλιάνο και φαίνεται να εξετάζουν την αποχώρηση του.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως έχει ζητήσει να φύγει σε περίπτωση που έρθει στα γραφεία των Ισπανών μια πρόταση που να ικανοποιεί και τους δύο. Πάντως ο Κουτίνιο παραδέχθηκε πως είχε μια μέτρια σεζόν, τονίζοντας πως πρέπει να δουλεύει πιο σκληρά για να βελτιωθεί.

«Σίγουρα, το ξέρω πως είχα μια μέτρια σεζόν. Οι εμφανίσεις μου ήταν αρκετά χειρότερες από όσο περίμενα από τον εαυτό μου. Δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσω να βελτιωθώ και να αποκτήσω ξανά αυτοπεποίθηση είναι να αρχίσω να δουλεύω ξανά σκληρά», τόνισε.

Πάντως ο συμπαίκτης του στην εθνική Βραζιλίας τον υπερασπίστηκε, τονίζοντας πως είναι από τους κορυφαίους.

«Στα δύο φιλικά που δώσαμε ήταν ο καλύτερος μας ποδοσφαιριστής μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κάνει δουλειά και στην άμυνα, δεν έχει ταλέντο μόνο στον επιθετικό τομέα και στο να σκοράρει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X