ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κάνει τα πάντα για την Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν!

Ο Γάλλος φορ ρίχνει το κασέ του για να αγωνιστεί με την φανέλα της Μπαρτσελόνα

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Γκριεζμάν άφησε στα «κρύα του λουτρού» της Μπαρτσελόνα, ανανεώνοντας την τελευταία στιγμή με τους Μαδριλένους.

Ωστόσο, φαίνεται πως ένα χρόνο μετά ο Γάλλος έχει μετανιώσει την κίνηση του να αρνηθεί την τότε πρόταση των «Μπλαουγκράνα». Μάλιστα έχει ανοίξει ο ίδιο δίαυλο επικοινωνίας με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η Μπαρτσελόνα υποστήριξε πως υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του, ωστόσο θα πρέπει να προχωρήσει σε μερικές αλλαγές στο συμβόλαιο του

Τα Μέσα της Ισπανίας υποστηρίζουν πως ο Γάλλος έχει ήδη ενημερώσει τους «ροχιμπλάνκος» πως έχει πάρει την οριστική του απόφαση. Η αποχώρηση του πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Η ρήτρα του θα πέσει από τα 200 εκατ. στα 120 εκατ. ευρώ τον ερχόμενο Ιούλιο.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν αμείβεται με 25 εκατ. ευρώ ετησίως, χρήματα που δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν στην Μπαρτσελόνα. Τα Μέσα της Ισπανίας υποστηρίζουν πως οι «Μπλαουγκράνα» πρότειναν στον άσο της Ατλέτικο συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές τα 16 εκατ. ευρώ!

Ο 28χρονος άσος δεν το σκέφτηκε καν και συμφώνησε με τους όρους των Καταλανών. Δείγμα του πόσο πολύ θέλει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να αγωνιστεί με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X