ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ο Μέσι μπλέκει ξανά;

Λίγες ώρες μετά τη βράβευσή του με την έκτη «Χρυσή Μπάλα» ...

Οι αρμόδιες αρχές της χώρας αποφάσισαν να ανοίξουν ξανά την έρευνα σχετικά με το ίδρυμα που έχει ιδρύσει ο Αργεντινός σούπερ σταρ.

Φαίνεται πως υπάρχουν αποδείξεις ποθ αποδεικνύουν ότι το ίδρυμα, φιλανθρωπικού σκοπού, που έχει ιδρύσει ο Μέσι, μαζί με τον πατέρα του Χόρχε και τον αδερφό του Ροδρίγο, ίσως λειτουργούσε περισσότερο ως... βιτρίνα παρά ως οργανισμός, ο οποίος βοηθούσε παιδιά σε υπανάπτυκτες χώρες του κόσμου, όπως διακήρυττε!

Επί της ουσίας, τα συγκεκριμένα έγγραφα δείχνουν ότι ελάχιστα χρήματα από αυτά που συγκέντρωνε το ίδρυμα τελικά κατέληγαν να διατεθούν στους σκοπούς για τους οποίους είχαν συγκεντρωθεί!

Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!
Το ίδρυμα συστάθηκε το 2007 με βασικό στόχο να βοηθηθούν παιδιά. Ωστόσο μέχρι το 2013 δεν ήταν εγγεγραμμένο στις αρμόδιες αρχές. Εγγράφηκε το 2013, δηλαδή τη χρονιά που ο Μέσι άρχισε να έχει τα γνωστά προβλήματα με την ισπανική εφορία.

Επομένως, παραμένει άγνωστο τι συνέβη με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν κατά την εξαετία 2007-2013, ενώ οι ισολογισμοί για τις χρονιές 2013, 2014 και 2015 παρουσιάζουν κενά.

Επιπλέον, φαίνεται να υπάρχουν σημαντικές ροές χρημάτων από τη Μπαρτσελόνα προς το ίδρυμα, κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει ότι ο σύλλογος το χρησιμοποιούσε για να μεταφέρει ποσά, τα οποία δεν ήθελε να δηλώσει στις αρχές.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X