ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπαρσελόνα: Επαφές για Γκριεζμάν με φόντο…Νέιμαρ

Ψάχνουν τρόπο να «αντέξουν» οικονομικά και τις δυο μεταγραφές

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Μια επαφή ανάμεσα στους ιθύνοντες της Μπαρσελόνα και της Ατλέτικο αποκαλύπτει η Γαλλική εφημερίδα «L’ equipe», για να γίνει κατορθωτή η συμφωνία για τη μετακίνηση του Αντουάν Γκριεζμάν στο «Καμπ Νόου».

Η ρήτρα του Γκριεζμάν πέφτει στα €120εκ. από τη Δευτέρα(1/7) και οι «Μπλαουγκράνα» προτείνουν όπως να μην πληρώσουν τοις μετρητοίς το ποσό αλλά σε δόσεις

Μπαρσελόνα: Η διαγαλαξιακή τετράδα που ορέγεται

Όπως αναφέρεται, η Μπάρσα πρότεινε στην Ατλέτικο μια παρόμοια συμφωνία με αυτήν που οι «Ροχιμπλάνκος» πρότειναν στην Μπενφίκα για τον Ζοάο Φελίξ αφού και τα ποσά είναι ίδια.

Άρχισαν οι συζητήσεις Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο για τον Γκριζμάν

Η ρήτρα του Γκριεζμάν πέφτει στα €120εκ. από τη Δευτέρα(1/7) και οι «Μπλαουγκράνα» προτείνουν όπως να μην πληρώσουν τοις μετρητοίς το ποσό αλλά σε δόσεις και ως αντάλλαγμα να δώσουν €6εκ. περισσότερα στους «κολτσονέρος».

Η γαλλική εφημερίδα αναφέρει πως στη συμφωνία προτάθηκε να μπει και ο Σεμέδο, ο δεξιός μπακ είναι στο στόχαστρο του Σιμεόνε εδώ και καιρό για αντικατάσταση του Χουάνφραν, αλλά από πλευράς Μπαρσελόνα διαψεύδεται κάτι τέτοιο.

Η καταλανική SPORT προχωρά το θέμα ένα βήμα παρακάτω, αναφέροντας πως οι προεκτάσεις αυτής της συνάντησης έχουν να κάνουν με την περίπτωση του Νέιμαρ. Ξέρουν πως θα είναι ιδιαίτερα δαπανηρή μια τέτοια κίνηση και ψάχνουν τρόπο να εξοικονομήσουν χρήματα για να μπορέσουν να την ολοκληρώσουν. Επισήμως διαψεύδουν πως έγινε πρόταση στην Παρί, όμως παρασκηνιακά δουλεύουν το πλάνο επιστροφής του Νέι. Την επιστροφή ευνοεί ο ίδιος αλλά και οι πρώην συμπαίκτες του στην Μπάρσα.

Για να γίνει αυτό θα «θυσιαστούν» άλλοι παίκτες, Κοουτίνιο, Ντεμπελέ, Ράκιτιτς, αλλά φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X